Feldolgozóipar

Ebben a kategóriában végzett személy a feldolgozóipar termeléshez szükséges gépeket és berendezéseket, továbbá fogyasztási cikkeket állít elő. Kínálatunkban ezen témakört magába foglaló képzések szerepelnek.

Felépítő gép kezelő

A felépítő gép kezelő végzettséggel rendelkező a gyártási terv alapján ellenőrzi és előkészíti a termelés megkezdéséhez szükséges alapanyagokat, illetve a gép/géprész/berendezés biztonságos üzemeltetésre alkalmas állapotát. Kitölti a szükséges ellenőrző munkalapokat. Elindítja a gépet, géprészt, berendezést, majd a kívánt anyagjellemzőket gyártás közben folyamatosan ellenőrzi a rendszeresített mérő eszközökkel, és az értékeket a megfelelő munkalapokon feljegyzi.

További információ >
Formacikk-gyártó

A formacikk-gyártó a gumiipari keverőgépeken speciális anyagok alkalmazásával, összeállított receptúra alapján gumikeverékeket készít, majd a gumikeverékekből nyers félkész-termékeket állít elő, továbbá a félkész-termékekből könnyűműszaki cikkeket, formaárukat készít sajtolással, fröccssajtolással, vagy fröccsöntéssel. A formacikk-gyártó elvégzi az alapanyagok vizsgálatát, a folyamatközi minőségellenőrzést, valamint a késztermékek vizsgálatát.

További információ >
  • Kérdésed lenne?

    A gyakran feltett, általános kérdéseket összegyűjtöttük, hogy neked azt már ne kelljen újra feltenni.

    Elolvasom
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram