Képzések

Szakmai, nyelvi, hatósági jellegű és egyéb képzéseinket az alábbi gyűjtőoldalról érheted el.

Szakmai képzések
Élelmiszeripar

Az élelmiszeripar a feldolgozóipar egyik alága. A terület dolgozói az emberi vagy állati felhasználású élelmiszerek és italok, illetve dohánytermékek és számos, élelmiszernek közvetlenül nem minősülő köztes termék üzemi előállításával foglalkoznak.

Építőipar

Az építőipar jelentős mértékben befolyásolja országunk gazdaságát, napjaink egyik legmeghatározóbb iparága, melyre az oktatási rendszer is nagy hangsúlyt fektet. Széles körben kínálunk az épületek tervezésével, kivitelezésével, építésével kapcsolatos szakmai tanfolyamokat.

Feldolgozóipar

Ebben a kategóriában végzett személy a feldolgozóipar termeléshez szükséges gépeket és berendezéseket, továbbá fogyasztási cikkeket állít elő. Kínálatunkban ezen témakört magába foglaló képzések szerepelnek.

Informatika

Ebben a kategóriában információs és kommunikációs technológiákkal, valamint szoftverek és alkalmazások fejlesztésével és elemzésével kapcsolatos képzéseket kínálunk, melyek birtokában lehetőség nyílik az egyik legdinamikusabban fejlődő iparágban történő elhelyezkedésre.

Kereskedelem és logisztika

Ide tartoznak a bel- és külkereskedelem, a kis- és nagykereskedelem szakképesítései, részszakmái (pl.: élelmiszer-eladó, raktáros, logisztikai feldolgozó, töltőállomás-kezelő stb.), illetve a reklámozással, piaci igények felmérésével kapcsolatos és menedzselési tevékenységek (ingatlanközvetítő).

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram