Nőnapi kedvezmény, minden nőnek
25%
március 7-16.
Nőnapi kedvezmény, minden nőnek
25%
március 7-16.
Nőnapi kedvezmény, minden nőnek
25%
március 7-16.
Nőnapi kedvezmény, minden nőnek
25%
március 7-16.
Nőnapi kedvezmény, minden nőnek
25%
március 7-16.
Nőnapi kedvezmény, minden nőnek
25%
március 7-16.
Alapanyagok mennyiségi-, minőségi átvételét, vizsgálatát, dokumentálását végzi a másodlagos húsfeldolgozás folyamatában. Félkész- és késztermékek átadását végzi. A húskészítmény gyártás során előkészít, mér, aprít, gépeket anyaggal, termékkel kiszolgál, leszed, felrak, összegyűjt, egyszerű részműveletet végez. Ismeri a technológiai műveleteknek a termék minőségére gyakorolt hatását.
Szakszerűen és biztonságosan üzemelteti az egyszerűbb húskészítmény-gyártó gépeket és berendezéseket. Melléktermékeket gyűjt, osztályoz, szállít és kezel, az előírások betartása mellett. A technológiai műveleteket vezetői irányítás és felügyelet mellett önállóan végzi. Ismeri és betartja a higiéniai, minőségbiztosítási, munkavédelmi, tűz- és környezetvédelmi előírásokat.
Szakmai bizonyítvány
alapfokú iskolai végzettség vagy a Dobbantó program elvégzése
Szükséges
240 óra /Az előzetes tudásszint felmérése biztosított, az óraszám ennek függvényében változhat./
A részszakma megszerzésére irányuló képzés teljesítése.
A vizsgafeladat megnevezése: Húskészítmény gyártó projektfeladat
* A feltüntetett ár a képzéssel kapcsolatos összes költséget tartalmazza. A vizsga díj nem része a tanfolyam díjának!
** A vizsgadíj tájékoztató jellegű adat, az akkreditált vizsgaközpont számára fizetendő.
Amennyiben felkeltette érdeklődésed a fenti leírás és konkrét információkat szeretnél megtudni a képzésről – várható indulás, képzés időtartama –, abban az esetben kérjük, töltsd ki és küldd el az alábbi űrlapot. Az űrlap elküldése nem kötelez jelentkezésre és nem jár semmilyen egyéb kötelezettséggel, csupán segíti a kapcsolatfelvételt és a tájékoztatást.