Minőségügyi Követelmények a Rövid Ellátási Lánc (REL) Vonatkozásában E-00289/2014/D008

KÉPZÉS BEMUTATÁSA

A képzés célja, hogy a képzésben résztvevő megismerje a szövetkezetek együttműködése során alkalmazandó minőségügyi követelményeket, felkészüljön a partnerszervezet által elvárt minőségügyi rendszer kialakítására.

BEFEJEZETT ISKOLAI VÉGZETTSÉG

alapfokú iskolai végzettség

ELMÉLET / GYAKORLAT ARÁNYA

100% / 0%

A KÉPZÉS TARTALMA

Kistermelők élelmiszerelőállításának főbb minőségügyi szabályai Kereskedelemmel kapcsolatos minőségügyi szabályozás (GHP, GMP, ÉBK, HACCP, GLOBAL GAP, SQF 2000 Code, BRC) Kereskedelmi rendszerekhez való csatlakozás

KÉPZÉS ZÁRÁSA

Szóbeli vizsga

MEGSZEREZHETŐ DOKUMENTUM

Sikeres vizsga esetén tanúsítványt állítunk ki.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram