villanyszerelő tanfolyam
gyakorlati hely biztosításával! Érdekelnek a részletek?
Nyitott vagy az új ismeretekre, érdekel az elektronika és szeretnél egy keresett szakmát? Vár rád villanyszerelő képzésünk! Tanfolyamunk elvégzésével könnyedén találhatsz munkát itthon, külföldön vagy akár saját vállalkozást is indíthatsz, megoldva anyagi problémáid.

A képzés partneriskolánk által valósul meg. OM azonosító: 200584
A legfontosabb információk a tanfolyammal kapcsolatban
Még csatlakozhatsz a tanfolyamhoz!
Képzés neve:
Villanyszerelő
További információért hívd kolléganőnket a +36 (30) 700 8999-es vagy a +36 (37) 540 042-es telefonszámon!
Becsatlakozási határidő:  
2024. május 31.
Képzés időtartalma:  
10 hónap
Oktatási napok:
hétvége
Dokumentumok leadási határideje:
2024.05.26
Képzés megkezdésének feltételei:
befejezett 10. osztály
egészségügyi alkalmassági

Oktatás típusa:
kontakt óra online segédanyaggal, gyakorlati helyi foglalkozással
Oktatás értékelése:
4,9
Miért válassz bennünket?
Valljuk, hogy a tanulás a legjobb befektetés, mert senki sem veheti el tőled. Az OKTAT60 Kft. közel 25 évnyi tapasztalattal rendelkezik az oktatás terén. A céljaid megvalósításához azért válassz bennünket, mert:
  • Képzéseinken már 45.000-en vettek részt.
    Ennyi embernek adtunk olyan keresett szaktudást, amivel könnyen és gyorsan el tudtak helyezkedni a munkaerőpiacon.
  • Komplex megoldásokat kínálunk.
    A digitális oktatás lehetővé teszi a rugalmasságot, felkészült oktatóink naprakész tudása pedig a garantálja a megfelelő szakmai színvonalat. Ha szeretnél, akkor tovább is tanulhatsz, hiszen számos képzésünkhöz biztosítunk ráépülő tanfolyamokat.
  • Képzéseink országosan elérhetőek.
    Nem kell több száz kilométert utaznod az órákra, hanem kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb megoldást. Ez egy remek lehetőség ahhoz, hogy munka mellett is tanulhass.
A tanfolyam ára:

520.000Ft

Részletfizetés esetén 550.000 Ft
a tanfolyam ára.
+ vizsgadíj (részletfizetés lehetséges)
Jelentkezem!
Miért érdemes a Villanyszerelő tanfolyamot választanod?
A villanyszerelővé válás olyan sok lehetőséget és szakirányt nyit meg, amelyek egy élethosszig tartó, kifizetődő karrierhez vezetnek. A villamosenergia-ipar folyamatosan változik az új technológiákkal, így, ha olyan karriert keresel, amely rugalmas és kihívásokkal teli, ez a szakma egy egész életen át tartó, kifizetődő választás lesz. A villanyszerelő szakma azért jó, mert:
Állandó kereslet
Jelenleg a villamosenergia-iparban hiányszakmák vannak. Ráadásul mindig is szükség lesz villanyszerelőkre, mivel az elektromos ipar a változó technológiákkal együtt fejlődik, az elektromos rendszereket szakembereknek kell telepíteni és karbantartani is, legyen szó a háztartási, kereskedelmi vagy akár az ipari szektorról.
Saját főnököd lehetsz
Ha érdekel a saját vállalkozás indítása, villanyszerelőként önfoglalkoztató lehetsz, aki saját vállalkozásának tulajdonosa és vezetője. Ez szórakoztató és izgalmas is lehet egyben, illetve jó ok arra, hogy villanyszerelővé válj.
Változatosság edzésben tart
A villanyszerelői szakma a nyilvánvaló fizikai képességek mellett, olyan mentális készségeket is igénybe vesz, amely folyamatosan treníroz. Egyik nap lehet, hogy egy szabványos telepítést végzel, a következő nap pedig hibakereséssel, ellenőrzéssel és teszteléssel foglalkozhatsz. Ez a kihívás és változatosság edzésben tart, és biztosítja, hogy soha nem lesz két egyforma napod.
HOGYAN ZAJLIK A VILLANYSZERELŐ TANFOLYAM?
1. lépés - jelentkezz!
Jelezd érdeklődésed a villanyszerelő képzésre az oldalon található űrlap kitöltésével!
2. lépés - kezdjük a tanulást!
Az online előre felvett tanórákat a Moodle-be feltöltve találhatod meg.
3. lépés - vizsgázz le sikerrel!
Ha a képesítő vizsga sikeres, akkor megkapod a képesítő bizonyítványt.
1. lépés - jelentkezz!

A jelentkezés menete:

Jelezd érdeklődésed a villanyszerelő tanfolyamra az oldalon található űrlap kitöltésével! Ezt követően felvesszük veled a kapcsolatot és egyeztetjük a részleteket, a szükséges dokumentumokat, a szerződéskötés módját, időpontját.
2. lépés - kezdjük a tanulást!

A tananyagot bármikor visszanézheted

Az online előre felvett tanórákat a Moodle-be feltöltve találhatod meg. Tananyagról-tananyagra haladva nézd meg, dolgozd fel, jegyzetelj, tanulj! Akkor tudsz a soron következő tananyagra lépni, ha az aktuális tananyaghoz tartozó tesztet 51 %-os szinten teljesíted. A tananyagokat bármikor visszanézheted.

Természetesen lehetőséged lesz arra, hogy feltedd a kérdéseidet az oktatóknak, emellett lesznek olyan alkalmak, amelyek személyes megjelenést kívánnak, mint például bizonyos gyakorlati foglalkozások, képzést záró vizsga, amelyek időpontját és helyszínét előzetesen egyeztetjük. Oktatóink a segítségedre lesznek mindenben.
3. lépés - vizsgázz le sikerrel!

Tanulás

Az utolsó két alkalom kontakt óra - az utolsó képzési napon kerül sor a képzést záró vizsgára, aminek a sikeres teljesítése esetén tanúsítványt kapsz.

A tanúsítvánnyal jelentkezhetsz a képesítő vizsgára az akkreditált vizsgaközpontba. A képesítő vizsgának két része van: az írásbeli és a szóbeli vagy projektfeladat. (Ez képzésenként változó lehet.)

Ha a képesítő vizsga sikeres, akkor megkapod a képesítő bizonyítványt. Ennek birtokában pedig indulhatsz az új szakmádban.

Részletfizetési lehetőség:

Egyösszegű fizetés esetén
Miért előnyös egyben befizetni a tanfolyam árát? 
Mert így olcsóbb a tanfolyam
Nem kell a részletekkel bajlódnod

520.000Ft

+ vizsgadíj
Jelentkezem!
Részletfizetés esetén
Ha neked kényelmesebb részletekben kifizetni:
7 részletben

550.000Ft

+ vizsgadíj
Ezt szeretném!

Online tanfolyamindító – november 12., 11:00

Személy- és vagyonőr

Tanfolyamindító megbeszélésünkön online is részt vehet. Amennyiben Ön ezt a lehetőséget választja, kérjük, töltse ki a regisztrációhoz szükséges adatlapot. Az űrlap elküldését követően a megadott e-mail címre érkezni fog egy regisztrációt megerősítő üzenet, amelyen keresztül véglegesíteni tudja regisztrációját.

VILLANYSZERELŐ TANFOLYAM LEÍRÁSA

Munkaterület, munkakör leírása

Egyszerű alkatrészekről készült műszaki rajzokat olvas. A rajzok alapján kiválasztja a gyártáshoz szükséges eszközöket, szerszámokat, gépeket. Gyártási, szerelési sorrendtervet készít. Ezek alapján kézi megmunkálással vagy kisgépekkel egyszerű, fémből készült alkatrészeket gyárt. Az elkészült alkatrészek méreteit mérőeszközökkel ellenőrzi, és a mérést szakszerűen dokumentálja. 

Műszaki dokumentáció alapján egyszerűbb csavarkötéseket, szegecskötéseket és lágyforrasztással készült kötéseket létesít. Villamos kapcsolási rajz alapján egyszerű villamos áramköröket állít össze, és azokon elvégzi a feszültség, az áramerősség és az ellenállás mérését. Az elvégzett méréseket dokumentálja. Ismeri és használja a hiba- és túláramvédelmi eszközöket. Mechanikus és villamos elemekből álló alkatrészcsoportot szerel össze. Forrás: szakkepesites.hu

Képzés megkezdésének feltételei

Befejezett 10. osztály
Egészségügyi alkalmassági

Megszerezhető dokumentum típusa

Képesítő bizonyítvány

Tervezett időtartam

10 hónap

Az előzetes tudásszint felmérése biztosított, az óraszám ennek függvényében változhat.

Képesítő vizsgára bocsátás feltételei

Képesítő bizonyítvány

Vizsga részei

Központi interaktív vizsga

Projektfeladat

Költségek

Tanfolyam díja *

520.000 Ft

Tanfolyam díja részletfizetés esetén *

550.000 Ft

* A feltüntetett ár a képzéssel kapcsolatos összes költséget tartalmazza. A vizsga díj nem része a tanfolyam díjának!

Vizsga díja **

70.000 Ft

** A vizsgadíj tájékoztató jellegű adat, az akkreditált vizsgaközpont számára fizetendő.

További információ a képzésről

Villanyszerelő

Amennyiben felkeltette érdeklődésed a fenti leírás és konkrét információkat szeretnél megtudni a képzésről – várható indulás, képzés időtartama –, abban az esetben kérjük, töltsd ki és küldd el az alábbi űrlapot. Az űrlap elküldése nem kötelez jelentkezésre és nem jár semmilyen egyéb kötelezettséggel, csupán segíti a kapcsolatfelvételt és a tájékoztatást.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram