Tanfolyamindító megbeszélésünkön online is részt vehet. Amennyiben Ön ezt a lehetőséget választja, kérjük, töltse ki a regisztrációhoz szükséges adatlapot. Az űrlap elküldését követően a megadott e-mail címre érkezni fog egy regisztrációt megerősítő üzenet, amelyen keresztül véglegesíteni tudja regisztrációját.
A szakképesítéssel rendelkező szakács képes napi és alkalmi étrendeket, étlapokat és időszakos ajánlatokat összeállítani. Meghatározza az ételekhez szükséges nyersanyagokat és azok mennyiségét, felméri a meglévő készleteket és átveszi az árut.
Előkészíti és rendeltetésszerűen használja a munkaterületet, gépeket, berendezéseket, eszközöket és kézi szerszámokat. Előkészíti a nyersanyagokat, és alkalmazza a konyhatechnológiai eljárásokat.
Képes különféle ételeket készíteni, és melegen vagy hidegen tartani azokat. Az ételeket szakmai tapasztalattal, praktikussággal és esztétikummal megtálalja és díszíti. Kezeli a maradékokat és összehangolja, irányítja a segédszemélyzet munkáját.
Feladatait az élelmiszerbiztonsági előírásoknak megfelelően végzi el. Képes idegen nyelven megérteni és felhasználni a technológiai műveletek leírásait.
A szakács szakember tehetségével és szaktudásával kulináris élvezeteket teremt, és biztosítja, hogy a vendégek kiváló minőségű és ízletes ételeket kapjanak. Az éttermek és vendéglátóegységek sikeres működésében kulcsfontosságú szerepet játszik a szakács szakmaisága és elhivatottsága.
Képesítő bizonyítvány
200 óra
Az előzetes tudásszint felmérése biztosított, az óraszám ennek függvényében változhat.
* A feltüntetett ár a képzéssel kapcsolatos összes költséget tartalmazza. A vizsga díj nem része a tanfolyam díjának!
** A vizsgadíj tájékoztató jellegű adat, az akkreditált vizsgaközpont számára fizetendő.
Amennyiben felkeltette érdeklődésed a fenti leírás és konkrét információkat szeretnél megtudni a képzésről – várható indulás, képzés időtartama –, abban az esetben kérjük, töltsd ki és küldd el az alábbi űrlapot. Az űrlap elküldése nem kötelez jelentkezésre és nem jár semmilyen egyéb kötelezettséggel, csupán segíti a kapcsolatfelvételt és a tájékoztatást.