Szakács tanfolyam
bármikor visszanézhető online órákkal és felkészült oktatókkal
Vár rád egy új és izgalmas tanfolyam, amelynek köszönhetően olyan versenyképes képességeknek leszel a birtokában, amellyel rendkívül kreatív, étvágygerjesztő és ízletes hideg, illetve melegkonyhai ételeket készíthetsz. Fontos tudnod, hogy ezzel a szakmával külföldön is könnyedén elhelyezkedhetsz. Sajátítsd el a gasztronómia művészetét!

A képzés partneriskolánk által valósul meg. OM azonosító: 200584
A legfontosabb információk a tanfolyammal kapcsolatban
Újonnan induló tanfolyam!
Képzés neve:
Szakács tanfolyam
További információért hívd kolléganőnket a +36 (30) 700 8999-es vagy a +36 (37) 540 042-es telefonszámon.
Tanfolyam indul:  
2023.12.02. 10:30
Képzés időtartalma:  
10 hónap
Oktatási napok:
hétvége
Szükséges végzettség:
végzett 10. osztály
egészségügyi alkalmasság
Oktatás típusa:
online oktatás, gyakorlati helyi foglalkozással
Oktatás értékelése:
4,9
Miért válassz bennünket?
Valljuk, hogy a tanulás a legjobb befektetés, mert senki sem veheti el tőled. Az OKTAT60 Kft. közel 25 évnyi tapasztalattal rendelkezik az oktatás terén. A céljaid megvalósításához azért válassz bennünket, mert:
  • Képzéseinken már 45.000-en vettek részt.
    Ennyi embernek adtunk olyan keresett szaktudást, amivel könnyen és gyorsan el tudtak helyezkedni a munkaerőpiacon.
  • Komplex megoldásokat kínálunk.
    A digitális oktatás lehetővé teszi a rugalmasságot, felkészült oktatóink naprakész tudása pedig a garantálja a megfelelő szakmai színvonalat. Ha szeretnél, akkor tovább is tanulhatsz, hiszen számos képzésünkhöz biztosítunk ráépülő tanfolyamokat.
  • Képzéseink országosan elérhetőek.
    Nem kell több száz kilométert utaznod az órákra, hanem kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb megoldást. Ez egy remek lehetőség ahhoz, hogy munka mellett is tanulhass.
A tanfolyam ára:

400.000Ft

Részletfizetés esetén 430.000 Ft
+ vizsgadíj (részletfizetés lehetséges)
Jelentkezem!
Miért érdemes a SZAKÁCS tanfolyamot választanod?
A nálunk megszerzett szaktudásának köszönhetően olyan versenyképes képességeknek leszel a birtokában, amellyel rendkívül kreatív, étvágygerjesztő és ízletes hideg, illetve melegkonyhai ételeket készíthetsz. Nemcsak az üzletileg fontos megfelelő készletgazdálkodást sajátíthatod el, hanem megtanítunk csapatban gondolkodni, irányítani is. A szakács szakma azért jó,
Használhatod kreativitásod
Nem minden munka teszi lehetővé, hogy azt, ami a fejedben van, megvalósítsd. Ez az egyik nagyszerű dolog a szakácslétben. Egyes éttermek különleges ételek vagy akár egész menük elkészítését várják a szakácsaiktól, persze a Te szemüvegeden keresztül. Bár a főzés egyfajta tudomány, egyben művészet is.
Határok nélkül
A szakács szakma olyan szabadságot ad, hogy szinte bárhová elviheted a képességeidet, ahová csak gondolod. Ha szívesen utazol, és szeretnél a későbbiekben idegen kultúrákat megismerni, hogy megoszd a tehetségedet, a szakács karrier remek lehetőség arra, hogy megnyíljanak ezek az utak.
Állandó kereslet
Jelenleg a szakács hiányszakmának számít. Ráadásul mindig is szükség lesz szakácsokra, mivel finom ételeket enni és társaságba járni az embereknek elemi igényük. 

HOGYAN ZAJLIK A SZAKÁCS TANFOLYAM?
1. lépés - jelentkezz!
Jelezd érdeklődésed a képzésre az oldalon található űrlap kitöltésével!
2. lépés - kezdjük a tanulást!
Az online előre felvett tanórákat a Moodle-be feltöltve találhatod meg.
3. lépés - vizsgázz le sikerrel!
Ha a képesítő vizsga sikeres, akkor megkapod a képesítő bizonyítványt.
1. lépés - jelentkezz!

A jelentkezés menete:

Jelezd érdeklődésed a szakács képzésre az oldalon található űrlap kitöltésével! Ezt követően felvesszük veled a kapcsolatot és egyeztetjük a részleteket, a szerződéskötés módját, időpontját, szükséges dokumentumokat.
2. lépés - kezdjük a tanulást!

A tananyagot bármikor visszanézheted

Az online előre felvett tanórákat a Moodle-be feltöltve találhatod meg. Tananyagról-tananyagra haladva nézd meg, dolgozd fel, jegyzetelj, tanulj! Akkor tudsz a soron következő tananyagra lépni, ha az aktuális tananyaghoz tartozó tesztet 51 %-os szinten teljesíted. A tananyagokat bármikor visszanézheted.

Természetesen lehetőséged lesz arra, hogy feltedd a kérdéseidet az oktatóknak, emellett lesznek olyan alkalmak, amelyek személyes megjelenést kívánnak, mint például bizonyos gyakorlati foglalkozások, képzést záró vizsga, amelyek időpontját és helyszínét előzetesen egyeztetjük. Oktatóink a segítségedre lesznek mindenben.
3. lépés - vizsgázz le sikerrel!

Tanulás

Az utolsó két alkalom kontakt óra - az utolsó képzési napon kerül sor a képzést záró vizsgára, aminek a sikeres teljesítése esetén tanúsítványt kapsz.

A tanúsítvánnyal jelentkezhetsz a képesítő vizsgára az akkreditált vizsgaközpontba. A képesítő vizsgának két része van: az írásbeli és a szóbeli vagy projektfeladat. (Ez képzésenként változó lehet.)

Ha a képesítő vizsga sikeres, akkor megkapod a képesítő bizonyítványt. Ennek birtokában pedig indulhatsz az új szakmádban.

Részletfizetési lehetőség:

Egyösszegű fizetés esetén
Miért előnyös egyben befizetni a tanfolyam árát? 
Mert így olcsóbb a tanfolyam
Nem kell a részletekkel bajlódnod

400.000Ft

+ vizsgadíj
Jelentkezem!
Részletfizetés esetén
Ha neked kényelmesebb részletekben kifizetni:
8. részlet: 53.750 Ft egy részlet

430.000Ft

+ vizsgadíj
Ezt szeretném!

Online tanfolyamindító – november 12., 11:00

Személy- és vagyonőr

Tanfolyamindító megbeszélésünkön online is részt vehet. Amennyiben Ön ezt a lehetőséget választja, kérjük, töltse ki a regisztrációhoz szükséges adatlapot. Az űrlap elküldését követően a megadott e-mail címre érkezni fog egy regisztrációt megerősítő üzenet, amelyen keresztül véglegesíteni tudja regisztrációját.

SZAKÁCS TANFOLYAM LEÍRÁSA

Munkaterület, munkakör leírása

A szakképesítéssel rendelkező szakács képes napi és alkalmi étrendeket, étlapokat és időszakos ajánlatokat összeállítani. Meghatározza az ételekhez szükséges nyersanyagokat és azok mennyiségét, felméri a meglévő készleteket és átveszi az árut.

Előkészíti és rendeltetésszerűen használja a munkaterületet, gépeket, berendezéseket, eszközöket és kézi szerszámokat. Előkészíti a nyersanyagokat, és alkalmazza a konyhatechnológiai eljárásokat.

Képes különféle ételeket készíteni, és melegen vagy hidegen tartani azokat. Az ételeket szakmai tapasztalattal, praktikussággal és esztétikummal megtálalja és díszíti. Kezeli a maradékokat és összehangolja, irányítja a segédszemélyzet munkáját.

Feladatait az élelmiszerbiztonsági előírásoknak megfelelően végzi el. Képes idegen nyelven megérteni és felhasználni a technológiai műveletek leírásait.

A szakács szakember tehetségével és szaktudásával kulináris élvezeteket teremt, és biztosítja, hogy a vendégek kiváló minőségű és ízletes ételeket kapjanak. Az éttermek és vendéglátóegységek sikeres működésében kulcsfontosságú szerepet játszik a szakács szakmaisága és elhivatottsága.

Képzés megkezdésének feltételei

Iskolai előképzettség

Megszerezhető dokumentum típusa

Képesítő bizonyítvány

Tervezett időtartam

200 óra

Az előzetes tudásszint felmérése biztosított, az óraszám ennek függvényében változhat.

Képesítő vizsgára bocsátás feltételei

Vizsga részei

Írásbeli vizsga

Projektfeladat

Költségek

Tanfolyam díja *

400.000 Ft

Tanfolyam díja részletfizetés esetén*

430.000 Ft

* A feltüntetett ár a képzéssel kapcsolatos összes költséget tartalmazza. A vizsga díj nem része a tanfolyam díjának!

Vizsga díja **

70.000 Ft

** A vizsgadíj tájékoztató jellegű adat, az akkreditált vizsgaközpont számára fizetendő.

További információ a képzésről

Szakács

Amennyiben felkeltette érdeklődésed a fenti leírás és konkrét információkat szeretnél megtudni a képzésről – várható indulás, képzés időtartama –, abban az esetben kérjük, töltsd ki és küldd el az alábbi űrlapot. Az űrlap elküldése nem kötelez jelentkezésre és nem jár semmilyen egyéb kötelezettséggel, csupán segíti a kapcsolatfelvételt és a tájékoztatást.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram