Pincér - vendégtéri szakember képzés
bármikor visszanézhető órákkal és felkészült oktatókkal
Vár rád egy új és izgalmas képzés, amellyel államilag elismert szakképesítést szerezhetsz. Legyen egy klasszikus hivatásod, amellyel kiélheted vendéglátói szenvedélyed, megtanulsz otthonosan mozogni a vendégtérben, és minden mást, amivel a vendégek elégedettségét elérheted. Szolgálj fel profin és elegánsan, hiszen a remek ételek mellett így lesz igazi az élmény!

A képzés partneriskolánk által valósul meg. OM azonosító: 200584
A legfontosabb információk a képzéssel kapcsolatban
Újonnan induló képzés!
Képzés neve:
Pincér - vendégtéri szakember
További információért hívd kolléganőnket a +36 (30) 700 8999-es vagy a +36 (37) 540 042-es telefonszámon.
Képzés indul:  
Várjuk jeletkezésed
Képzés időtartalma:  
10 hónap
Oktatási napok:
egyeztetés szerint
Szükséges végzettség:
alapfokú iskolai végzettség
egészségügyi alkalmasság
pályaalkalmassági
Oktatás típusa:
kontakt óra online segédanyaggal, gyakorlati helyi foglalkozással
Oktatás értékelése:
4,9
Miért válassz bennünket?
Valljuk, hogy a tanulás a legjobb befektetés, mert senki sem veheti el tőled. Az OKTAT60 Kft. közel 25 évnyi tapasztalattal rendelkezik az oktatás terén. A céljaid megvalósításához azért válassz bennünket, mert:
  • Képzéseinken már 45.000-en vettek részt.
    Ennyi embernek adtunk olyan keresett szaktudást, amivel könnyen és gyorsan el tudtak helyezkedni a munkaerőpiacon.
  • Komplex megoldásokat kínálunk.
    A digitális oktatás lehetővé teszi a rugalmasságot, felkészült oktatóink naprakész tudása pedig a garantálja a megfelelő szakmai színvonalat. Ha szeretnél, akkor tovább is tanulhatsz, hiszen számos képzésünkhöz biztosítunk ráépülő tanfolyamokat.
  • Képzéseink országosan elérhetőek.
    Nem kell több száz kilométert utaznod az órákra, hanem kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb megoldást. Ez egy remek lehetőség ahhoz, hogy munka mellett is tanulhass.
A Képzés ára:

400.000Ft

Részletfizetés esetén 430.000 Ft
+ vizsgadíj (részletfizetés lehetséges)
Jelentkezem!
Miért érdemes a PINCÉR képzést választanod?
A pincér – vendégtéri szakember képzésünk elvégzésével magabiztosan mozoghatsz a vendégtérben, képbe kerülsz az asztalok elrendezésének, előkészítésének és díszítésének technikáival, az ételek és italok bemutatását, a felszolgálás sorrendjét és szabályait is elsajátítod majd. A pincérek számára is fontos, hogy ismerjék a gasztronómia alapjait, képzésünkkel nem maradsz le ezekről sem. A pincér – vendégtéri szakember szakma azért jó, mert:
Formában tart
Az asztalok körüli felszolgálás azt jelenti, hogy rohangálsz, megfogsz ezt-azt, tálcákat cipelsz, tányérokat viszel az asztalokhoz stb. Az állandó mozgással folyamatosan fitten tartod magad, ahelyett, hogy órákon át egy székben ülnél, és egy számítógép képernyőjét bámulnád. Mindig mozgásban vagy.
Biztos elhelyezkedés
Ha költözni kell, vagy munka nélkül ragadsz, bármikor fordulhatsz a pincér – vendégtéri szakma felé. Dolgozhatsz szállodákban, hajóutakon, gyorséttermekben, családi éttermekben, vendéglőkben... megnyugodhatsz, a választék végtelen. Amíg vannak éttermek, addig vannak munkahelyek felszolgálóknak is.
Remek kereseti lehetőség
Az olyan alkalmakkor, mint a Valentin-nap, az anyák napja és Karácsony környékén sok extra bevételhez juthatsz. Az év ezen időszakában több ember fordul meg, nagyobb foglalások, partik, stb. Tehát vannak olyan időszakok az év során, amikor a szokásosnál kicsit többet keresel. Tekintsd ezt úgy, mint a bónuszodat!

HOGYAN ZAJLIK A PINCÉR KÉPZÉS?
1. lépés - jelentkezz!
Jelezd érdeklődésed a képzésre az oldalon található űrlap kitöltésével!
2. lépés - kezdjük a tanulást!
A felvett tanórákat a Moodle-be feltöltve találhatod meg.
3. lépés - vizsgázz le sikerrel!
Ha a vizsga sikeres, akkor megkapod a bizonyítványt.
1. lépés - jelentkezz!

A jelentkezés menete:

Jelezd érdeklődésed a pincér-vendégtéri szakember képzésre az oldalon található űrlap kitöltésével! Ezt követően felvesszük veled a kapcsolatot és egyeztetjük a részleteket, a szerződéskötés módját, időpontját, szükséges dokumentumokat.
2. lépés - kezdjük a tanulást!

A tananyagot bármikor visszanézheted

A felvett tanórákat a Moodle-be feltöltve megtalálhatod és bármikor visszanézheted. Tananyagról-tananyagra haladva nézd újra, dolgozd fel, jegyzetelj, tanulj!
3. lépés - vizsgázz le sikerrel!

Tanulás

A képzés elvégzésével jelentkezhetsz a vizsgára, amelynek két része van: a központi interaktív vizsga és a projektfeladat.

Ha a vizsga sikeres, akkor megkapod a bizonyítványt. Ennek birtokában pedig indulhatsz az új szakmádban.

Részletfizetési lehetőség:

Egyösszegű fizetés esetén
Miért előnyös egyben befizetni a tanfolyam árát? 
Mert így olcsóbb a tanfolyam
Nem kell a részletekkel bajlódnod

400.000Ft

+ vizsgadíj
Jelentkezem!
Részletfizetés esetén
Ha neked kényelmesebb részletekben kifizetni:
7 részletben

430.000Ft

+ vizsgadíj
Ezt szeretném!

Online tanfolyamindító – november 12., 11:00

Személy- és vagyonőr

Tanfolyamindító megbeszélésünkön online is részt vehet. Amennyiben Ön ezt a lehetőséget választja, kérjük, töltse ki a regisztrációhoz szükséges adatlapot. Az űrlap elküldését követően a megadott e-mail címre érkezni fog egy regisztrációt megerősítő üzenet, amelyen keresztül véglegesíteni tudja regisztrációját.

PINCÉR KÉPZÉSM LEÍRÁSA

Munkaterület, munkakör leírása


A szakképesítéssel rendelkező felszolgáló képes az üzemeltetéssel kapcsolatos feladatokat ellátni. Figyelemmel kíséri az árukészlet alakulását, részt vesz az áru szakszerű minőségi és mennyiségi átvételében, tárolásában és dokumentálásában, valamint nyitásra előkészíti a munkaterületet és a vendégteret.

Felszolgálóként fogadja és leülteti a vendégeket a protokoll-előírások szerint, ismerteti a választékot, ajánlja az ételeket és italokat, majd felviszi a rendelést. Szakszerűen előkészíti a felszolgáláshoz szükséges eszközöket és gondoskodik arról, hogy az általuk választott ételeket és italokat megfelelő módon tálalja.

Megszervezi saját munkáját és figyelemmel kíséri a felszolgálandó ételek és italok minőségét, mennyiségét, hőmérsékletét, összetételét, valamint az allergizáló anyagok jelenlétét. Felelős a számlák kiállításáért, és képes kezelni a pénztárgépet. Az üzlet zárása után ellenőrzi a vendégek távozását, és elvégzi az elszámolást.

A felszolgáló kitölti a HACCP dokumentációkat, és képes idegen nyelven is felvenni a rendeléseket. Továbbá betartja a környezetvédelmi előírásokat, hogy a vendéglátó egység működése környezetbarát legyen. A felszolgáló fontos szerepet játszik a vendéglátó hely élményének és elégedettségének megteremtésében.

Képzés megkezdésének feltételei

Alapfokú iskolai végzettség
egészségügyi alkalmasság
pályaalkalmassági

Megszerezhető dokumentum típusa

Szakmai bizonyítvány

Tervezett időtartam

10 hónap 
/Az előzetes tudásszint felmérése biztosított, az óraszám ennek függvényében változhat./

Vizsgára bocsátás feltételei

Portfólió elkészítése, valamint a vizsgaközpontnak
történő leadása

Vizsga részei

központi interaktív vizsga

Projektfeladat

Költségek

Képzés díja *

400.000 Ft

Képzés díja részletfizetés esetén *

430.000 Ft

* A feltüntetett ár a képzéssel kapcsolatos összes költséget tartalmazza. A vizsga díj nem része a tanfolyam díjának!

Vizsga díja **

70.000 Ft

** A vizsgadíj tájékoztató jellegű adat, az akkreditált vizsgaközpont számára fizetendő.

További információ a képzésről

Pincér - vendégtéri szakember

Amennyiben felkeltette érdeklődésed a fenti leírás és konkrét információkat szeretnél megtudni a képzésről – várható indulás, képzés időtartama –, abban az esetben kérjük, töltsd ki és küldd el az alábbi űrlapot. Az űrlap elküldése nem kötelez jelentkezésre és nem jár semmilyen egyéb kötelezettséggel, csupán segíti a kapcsolatfelvételt és a tájékoztatást.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram