Pincér - vendégtéri szakember tanfolyam
bármikor visszanézhető online órákkal és felkészült oktatókkal
Vár rád egy új és izgalmas képzés, amellyel államilag elismert szakképesítést szerezhetsz. Legyen egy klasszikus hivatásod, amellyel kiélheted vendéglátói szenvedélyed, megtanulsz otthonosan mozogni a vendégtérben, és minden mást, amivel a vendégek elégedettségét elérheted. Szolgálj fel profin és elegánsan, hiszen a remek ételek mellett így lesz igazi az élmény!

A képzés partneriskolánk által valósul meg. OM azonosító: 200584
A legfontosabb információk a tanfolyammal kapcsolatban
Újonnan induló tanfolyam!
Képzés neve:
Pincér - vendégtéri szakember tanfolyam
További információért hívd kolléganőnket a +36 (30) 700 8999-es vagy a +36 (37) 540 042-es telefonszámon.
Tanfolyam indul:  
2023.11.05 10:30
Képzés időtartalma:  
10 hónap
Oktatási napok:
hétvége
Szükséges végzettség:
végzett 10. osztály
egészségügyi alkalmasság
Oktatás típusa:
online oktatás, gyakorlati helyi foglalkozással
Oktatás értékelése:
4,9
Miért válassz bennünket?
Valljuk, hogy a tanulás a legjobb befektetés, mert senki sem veheti el tőled. Az OKTAT60 Kft. közel 25 évnyi tapasztalattal rendelkezik az oktatás terén. A céljaid megvalósításához azért válassz bennünket, mert:
  • Képzéseinken már 45.000-en vettek részt.
    Ennyi embernek adtunk olyan keresett szaktudást, amivel könnyen és gyorsan el tudtak helyezkedni a munkaerőpiacon.
  • Komplex megoldásokat kínálunk.
    A digitális oktatás lehetővé teszi a rugalmasságot, felkészült oktatóink naprakész tudása pedig a garantálja a megfelelő szakmai színvonalat. Ha szeretnél, akkor tovább is tanulhatsz, hiszen számos képzésünkhöz biztosítunk ráépülő tanfolyamokat.
  • Képzéseink országosan elérhetőek.
    Nem kell több száz kilométert utaznod az órákra, hanem kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb megoldást. Ez egy remek lehetőség ahhoz, hogy munka mellett is tanulhass.
A tanfolyam ára:

400.000Ft

Részletbefizetés esetén 430.000 Ft
+ vizsgadíj (részletfizetés lehetséges)
Jelentkezem!
Miért érdemes a PINCÉR tanfolyamot választanod?
A pincér – vendégtéri szakember tanfolyamunk elvégzésével magabiztosan mozoghatsz a vendégtérben, képbe kerülsz az asztalok elrendezésének, előkészítésének és díszítésének technikáival, az ételek és italok bemutatását, a felszolgálás sorrendjét és szabályait is elsajátítod majd. A pincérek számára is fontos, hogy ismerjék a gasztronómia alapjait, képzésünkkel nem maradsz le ezekről sem. A pincér – vendégtéri szakember szakma azért jó, mert:
Formában tart
Az asztalok körüli felszolgálás azt jelenti, hogy rohangálsz, megfogsz ezt-azt, tálcákat cipelsz, tányérokat viszel az asztalokhoz stb. Az állandó mozgással folyamatosan fitten tartod magad, ahelyett, hogy órákon át egy székben ülnél, és egy számítógép képernyőjét bámulnád. Mindig mozgásban vagy.
Biztos elhelyezkedés
Ha költözni kell, vagy munka nélkül ragadsz, bármikor fordulhatsz a pincér – vendégtéri szakma felé. Dolgozhatsz szállodákban, hajóutakon, gyorséttermekben, családi éttermekben, vendéglőkben... megnyugodhatsz, a választék végtelen. Amíg vannak éttermek, addig vannak munkahelyek felszolgálóknak is.
Remek kereseti lehetőség
Az olyan alkalmakkor, mint a Valentin-nap, az anyák napja és Karácsony környékén sok extra bevételhez juthatsz. Az év ezen időszakában több ember fordul meg, nagyobb foglalások, partik, stb. Tehát vannak olyan időszakok az év során, amikor a szokásosnál kicsit többet keresel. Tekintsd ezt úgy, mint a bónuszodat!

HOGYAN ZAJLIK A PINCÉR TANFOLYAM?
1. lépés - jelentkezz!
Jelezd érdeklődésed a képzésre az oldalon található űrlap kitöltésével!
2. lépés - kezdjük a tanulást!
Az online előre felvett tanórákat a Moodle-be feltöltve találhatod meg.
3. lépés - vizsgázz le sikerrel!
Ha a képesítő vizsga sikeres, akkor megkapod a képesítő bizonyítványt.
1. lépés - jelentkezz!

A jelentkezés menete:

Jelezd érdeklődésed a pék és cukrász képzésre az oldalon található űrlap kitöltésével! Ezt követően felvesszük veled a kapcsolatot és egyeztetjük a részleteket, a szerződéskötés módját, időpontját, szükséges dokumentumokat.
2. lépés - kezdjük a tanulást!

A tananyagot bármikor visszanézheted

Az online előre felvett tanórákat a Moodle-be feltöltve találhatod meg. Tananyagról-tananyagra haladva nézd meg, dolgozd fel, jegyzetelj, tanulj! Akkor tudsz a soron következő tananyagra lépni, ha az aktuális tananyaghoz tartozó tesztet 51 %-os szinten teljesíted. A tananyagokat bármikor visszanézheted.

Természetesen lehetőséged lesz arra, hogy feltedd a kérdéseidet az oktatóknak, emellett lesznek olyan alkalmak, amelyek személyes megjelenést kívánnak, mint például bizonyos gyakorlati foglalkozások, képzést záró vizsga, amelyek időpontját és helyszínét előzetesen egyeztetjük. Oktatóink a segítségedre lesznek mindenben.
3. lépés - vizsgázz le sikerrel!

Tanulás

Az utolsó két alkalom kontakt óra - az utolsó képzési napon kerül sor a képzést záró vizsgára, aminek a sikeres teljesítése esetén tanúsítványt kapsz.

A tanúsítvánnyal jelentkezhetsz a képesítő vizsgára az akkreditált vizsgaközpontba. A képesítő vizsgának két része van: az írásbeli és a szóbeli vagy projektfeladat. (Ez képzésenként változó lehet.)

Ha a képesítő vizsga sikeres, akkor megkapod a képesítő bizonyítványt. Ennek birtokában pedig indulhatsz az új szakmádban.

Részletfizetési lehetőség:

Egyösszegű fizetés esetén
Miért előnyös egyben befizetni a tanfolyam árát? 
Mert így olcsóbb a tanfolyam
Nem kell a részletekkel bajlódnod

400.000Ft

+ vizsgadíj
Jelentkezem!
Részletfizetés esetén
Ha neked kényelmesebb részletekben kifizetni:
8 részlet: 53.750 egy részlet

430.000Ft

+ vizsgadíj
Ezt szeretném!

Online tanfolyamindító – november 12., 11:00

Személy- és vagyonőr

Tanfolyamindító megbeszélésünkön online is részt vehet. Amennyiben Ön ezt a lehetőséget választja, kérjük, töltse ki a regisztrációhoz szükséges adatlapot. Az űrlap elküldését követően a megadott e-mail címre érkezni fog egy regisztrációt megerősítő üzenet, amelyen keresztül véglegesíteni tudja regisztrációját.

PINCÉR TANFOLYAM LEÍRÁSA

Munkaterület, munkakör leírása


A szakképesítéssel rendelkező felszolgáló képes az üzemeltetéssel kapcsolatos feladatokat ellátni. Figyelemmel kíséri az árukészlet alakulását, részt vesz az áru szakszerű minőségi és mennyiségi átvételében, tárolásában és dokumentálásában, valamint nyitásra előkészíti a munkaterületet és a vendégteret.

Felszolgálóként fogadja és leülteti a vendégeket a protokoll-előírások szerint, ismerteti a választékot, ajánlja az ételeket és italokat, majd felviszi a rendelést. Szakszerűen előkészíti a felszolgáláshoz szükséges eszközöket és gondoskodik arról, hogy az általuk választott ételeket és italokat megfelelő módon tálalja.

Megszervezi saját munkáját és figyelemmel kíséri a felszolgálandó ételek és italok minőségét, mennyiségét, hőmérsékletét, összetételét, valamint az allergizáló anyagok jelenlétét. Felelős a számlák kiállításáért, és képes kezelni a pénztárgépet. Az üzlet zárása után ellenőrzi a vendégek távozását, és elvégzi az elszámolást.

A felszolgáló kitölti a HACCP dokumentációkat, és képes idegen nyelven is felvenni a rendeléseket. Továbbá betartja a környezetvédelmi előírásokat, hogy a vendéglátó egység működése környezetbarát legyen. A felszolgáló fontos szerepet játszik a vendéglátó hely élményének és elégedettségének megteremtésében.

Képzés megkezdésének feltételei

Iskolai előképzettség

Megszerezhető dokumentum típusa

Képesítő bizonyítvány

Tervezett időtartam

200 óra

Az előzetes tudásszint felmérése biztosított, az óraszám ennek függvényében változhat.

Képesítő vizsgára bocsátás feltételei

Vizsga részei

Írásbeli vizsga

Projektfeladat

Költségek

Tanfolyam díja *

400.000 Ft

Tanfolyam díja részletfizetés esetén *

430.000 Ft

* A feltüntetett ár a képzéssel kapcsolatos összes költséget tartalmazza. A vizsga díj nem része a tanfolyam díjának!

Vizsga díja **

70.000 Ft

** A vizsgadíj tájékoztató jellegű adat, az akkreditált vizsgaközpont számára fizetendő.

További információ a képzésről

Pincér - vendégtéri szakember

Amennyiben felkeltette érdeklődésed a fenti leírás és konkrét információkat szeretnél megtudni a képzésről – várható indulás, képzés időtartama –, abban az esetben kérjük, töltsd ki és küldd el az alábbi űrlapot. Az űrlap elküldése nem kötelez jelentkezésre és nem jár semmilyen egyéb kötelezettséggel, csupán segíti a kapcsolatfelvételt és a tájékoztatást.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram