Vállalkozási mérlegképes könyvelő tanfolyam
bármikor visszanézhető online órákkal és felkészült oktatókkal
Egy új és izgalmas lehetőség vár rád, ahol az államilag elismert könyvelő szakmát sajátíthatod el. Legyen az a hivatásod, hogy segítesz másoknak kiismerni magukat az üzleti világban. Légy Te a következő, aki sikeres könyvelővé válik!
A legfontosabb információk a tanfolyammal kapcsolatban
Újonnan induló tanfolyam!
Képzés neve:
Vállalkozási mérlegképes könyvelő
További információért hívd kolléganőnket a +36 (30) 700 8999-es vagy a +36 (37) 540 042-es telefonszámon.
Tanfolyam indul:  
2023. szeptember 24-én 11:30
Képzés időtartalma:  
1,5 - 2 év
Oktatási napok:
hétvége
Szükséges végzettség:
éretségi
Oktatás típusa:
online oktatás, kontakt órákkal
Oktatás értékelése:
4,9
Miért válassz bennünket?
Valljuk, hogy a tanulás a legjobb befektetés, mert senki sem veheti el tőled. Az OKTAT60 Kft. közel 25 évnyi tapasztalattal rendelkezik az oktatás terén. A céljaid megvalósításához azért válassz bennünket, mert:
  • Képzéseinken már 45.000-en vettek részt.
    Ennyi embernek adtunk olyan keresett szaktudást, amivel könnyen és gyorsan el tudtak helyezkedni a munkaerőpiacon.
  • Komplex megoldásokat kínálunk.
    A digitális oktatás lehetővé teszi a rugalmasságot, felkészült oktatóink naprakész tudása pedig a garantálja a megfelelő szakmai színvonalat. Ha szeretnél, akkor tovább is tanulhatsz, hiszen számos képzésünkhöz biztosítunk ráépülő tanfolyamokat.
  • Képzéseink országosan elérhetőek.
    Nem kell több száz kilométert utaznod az órákra, hanem kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb megoldást. Ez egy remek lehetőség ahhoz, hogy munka mellett is tanulhass.
A tanfolyam ára:

350.000Ft

Részletfizetés esetén 350.000 Ft
a tanfolyam ára.
+ vizsgadíj (részletfizetés lehetséges)
Jelentkezem!
Miért érdemes a könyvelő tanfolyamot választanod?
A nálunk megszerzett szaktudásnak köszönhetően olyan versenyképes képességekkel rendelkezel majd, amelyekkel precíz és hatékony pénzügyi nyilvántartásokat vezethetsz. Nemcsak a szakmai szabályokat sajátítod el, hanem megtanulod a pénzügyi tervezést és elemzést is. A könyvelő szakma azért jó, mert:
Használhatod a precizitásod
A könyvelők munkájában kiemelkedően fontos a pontosság és a precizitás. Ha szereted a részletekbe menő munkát és a számokkal való zsonglőrködést, akkor a könyvelői szakma a neked való választás. Ez a szakma sok lehetőséget rejt magában, és szinte bárhová elviheted a tudásodat. Legyen szó egy nagyvállalatról, kisvállalkozásról, vagy saját könyvelőirodáról, a lehetőségek határtalanok.
Karriered csúcsára érhetsz
Ha arra vágysz, hogy a gazdasági világban a csúcsra törj, és meghatározó szereplővé válj, akkor a könyvelői szakma az a terület, ahol kiteljesedhetsz. Egy stabil karrier alapjait teremtjük meg neked, segítünk elmélyíteni a szakmai tudásodat, és megtanítunk a pénzügyi stratégiák kezelésére.
Változatosság edzésben tart
A könyvelő szakma a nyilvánvaló számviteli ismeretek mellett olyan komplex mentális képességeket is igényel, amelyek folyamatosan edzésben tartják az elméd. Egyik nap lehet, hogy adóbevallásokat készítesz elő, a következő nap pedig ügyfélkonzultációkkal, ellenőrzésekkel és jogszabályi változásokkal foglalkozol. Ez a kihívás, élesen tart, és biztosítja, hogy soha ne legyen két egyforma munkanapod.

HOGYAN ZAJLIK A könyvelő TANFOLYAM?
1. lépés - jelentkezz!
Jelezd érdeklődésed a könyvelő képzésre az oldalon található űrlap kitöltésével!
2. lépés - kezdjük a tanulást!
Az online, élő órákat a Moodle-ban fogod elérni.
3. lépés - vizsgázz le sikerrel!
Ha a képesítő vizsga sikeres, akkor megkapod a képesítő bizonyítványt.
1. lépés - jelentkezz!

A jelentkezés menete:

Jelezd érdeklődésed a könyvelő képzésre az oldalon található űrlap kitöltésével! Ezt követően felvesszük veled a kapcsolatot és egyeztetjük a részleteket, a szerződéskötés módját, időpontját, szükséges dokumentumokat.
2. lépés - kezdjük a tanulást!

A tananyagot bármikor visszanézheted

Az online, élő órákat a Moodle-ban fogod elérni, ahová a felvételeket is feltöltjük, így bármikor visszanézheted. Tananyagról-tananyagra haladva nézd meg, dolgozd fel, jegyzetelj, tanulj! A tananyagok egymásra építkeznek, ezért fonots a folyamatos tanulás.

Természetesen lehetőséged lesz arra, hogy feltedd a kérdéseidet az oktatóknak, emellett lesznek olyan alkalmak, amelyek személyes megjelenést kívánnak, mint például bizonyos gyakorlati foglalkozások, képzést záró vizsga, amelyek időpontját és helyszínét előzetesen egyeztetjük. 

Az online, elő órák általában hétvégente vannak, de alkalmanként hétköznap is elképzelhető. Illetve hétvégente tartjuk a kontakt órainkat is. 

Oktatóink a segítségedre lesznek mindenben.
3. lépés - vizsgázz le sikerrel!

Tanulás

Több modulzáró is vár rád, melyek mindig személyes megjelenést kívánnak. Ha ezek sikeres teljesítésre kerültek, akkor ezután fog következni a képzést záró vizsga Hatvanban. 

Ha a képesítő vizsga sikeres, akkor megkapod a képesítő bizonyítványt. Ennek birtokában pedig indulhatsz az új szakmádban.

Online tanfolyamindító – november 12., 11:00

Személy- és vagyonőr

Tanfolyamindító megbeszélésünkön online is részt vehet. Amennyiben Ön ezt a lehetőséget választja, kérjük, töltse ki a regisztrációhoz szükséges adatlapot. Az űrlap elküldését követően a megadott e-mail címre érkezni fog egy regisztrációt megerősítő üzenet, amelyen keresztül véglegesíteni tudja regisztrációját.

Részletfizetési lehetőség:

Egyösszegű fizetés esetén
Miért előnyös egyben befizetni a tanfolyam árát? 
Mert így olcsóbb a tanfolyam
Nem kell a részletekkel bajlódnod

350.000Ft

+ vizsgadíj
Jelentkezem!
Részletfizetés esetén
Ha neked kényelmesebb részletekben kifizetni:
15 részletben, 23.333 Ft egy részlet

350.000Ft

+ vizsgadíj
Ezt szeretném!

Vállalkozási mérlegképes könyvelő szakképesítés leírása

Munkaterület, munkakör leírása

A vállalkozási mérlegképes könyvelő szakképesítéssel rendelkező szakember önállóan és teljeskörűen végzi egy vállalkozás számvitellel összefüggő feladatait. A gazdálkodás sajátosságaira figyelemmel összeállítja egy vállalkozás számviteli politikáját és a kapcsolódó szabályzatokat. Kialakítja az analitikus nyilvántartásokat és folyamatosan vezeti azokat, továbbá rendszeresen egyezteti és ellenőrzi egyezőségüket a főkönyvi könyveléshez. Számítógépes programcsomagok, informatikai alkalmazások segítségével a hatályos jogszabályoknak megfelelően kontíroz, könyvel és adóbevallásokat készít. Összeállítja egy vállalkozás beszámolóját.

Elvégzi a gazdálkodó szervezet adófizetési kötelezettségeihez kapcsolódó elektronikus ügyintézési feladatokat. Értelmezi, kezeli és feldolgozza a vállalkozásoknál keletkezett pénzügyi és számviteli bizonylatokat, iratanyagokat, szerződéseket. Kapcsolatot tart - szükség esetén - a hatóságokkal, ismeri az alapvető eljárási szabályokat. Érti a különböző ellenőrzési folyamatok célját és lényegét és ezek lebonyolításához segítséget nyújt. Követi és nyitott a technikai-gazdasági fejlődésre, képes a vállalati folyamatok értelmezésére és számviteli leképezésére. Felelős és precíz munkája során mindvégig ügyel az adatkezelés, az informatikai biztonság normáinak betartására és az üzleti titok megőrzésére.

Képzés megkezdésének feltétele

Iskolai előképzettség

érettségi végzettség

Megszerezhető dokumentum típusa

Képesítő bizonyítvány

Tervezett időtartam

510 óra

Az előzetes tudásszint felmérése biztosított, az óraszám ennek függvényében változhat.

Képesítő vizsgára bocsátás feltétele

A szakmai képzés követelményeinek igazolásáról a képző intézmény által, a felnőttképzési adatszolgáltatási rendszerben kiállított tanúsítvány.

Vizsga részei

Írásbeli vizsga

Pénzügyi számvitel és Pénzügyi kimutatások összeállítása, elemzése és ellenőrzése

A) Pénzügyi számvitel: Gazdasági események értelmezése és rögzítése.
B) Pénzügyi kimutatások összeállítása, elemzése és ellenőrzése

Projektfeladat

Pénzügyi kimutatások összeállítása, elemzése és ellenőrzése

Költségek

Tanfolyam díja *

350.000 Ft

* A feltüntetett ár a képzéssel kapcsolatos összes költséget tartalmazza. A vizsga díj nem része a tanfolyam díjának!

Vizsga díja **

50.000 – 70.000 Ft

** A vizsgadíj tájékoztató jellegű adat, az akkreditált vizsgaközpont számára fizetendő.

További információ a képzésről 

Amennyiben felkeltette érdeklődésed a fenti leírás és konkrét információkat szeretnél megtudni a képzésről – várható indulás, képzés időtartama –, abban az esetben kérjük, töltsd ki és küldd el az alábbi űrlapot. Az űrlap elküldése nem kötelez jelentkezésre és nem jár semmilyen egyéb kötelezettséggel, csupán segíti a kapcsolatfelvételt és a tájékoztatást.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram