Személy- és vagyonőr tanfolyam
bármikor visszanézhető online órákkal és felkészült oktatókkal!
Vár rád egy új és izgalmas tanfolyam! Legyen egy népszerű hivatásod, amivel kivívhatod a körülötted élők tiszteletét. Védd meg a tulajdonukat, értékeiket, gondoskodj a biztonságukról, a mindennapjaik nyugalmáról! Van még egy érvünk a képzés mellett! Jelentős része a tanfolyamnak online zajlik, így bárhonnan (Hatvan, Eger, Cegléd vagy akár Balatonboglár) elvégezheted.
A legfontosabb információk a tanfolyammal kapcsolatban
Tanfolyamot elvégezte 8.500 tanuló
Tanfolyam neve:
Személy- és vagyonőr
További információért hívd kolléganőnket a +36 (30) 700 8999-es vagy a +36 (37) 540 042-es telefonszámon.
Becsatlakozási határidő:  
2024. június 15.
Dokumentumok leadási határideje:
2024. június 12.
Oktatási napok:
hétvége
Képzés időtartama:
4 hónap
Képzés megkezdésének feltételei:
alapfokú iskolai végzettség
Oktatás típusa:
online oktatás, gyakorlati helyi foglalkozással
Oktatás értékelése:
4,8
Miért válassz bennünket?
Valljuk, hogy a tanulás a legjobb befektetés, mert senki sem veheti el tőled. Az OKTAT60 Kft. közel 25 évnyi tapasztalattal rendelkezik az oktatás terén. A céljaid megvalósításához azért válassz bennünket, mert:
  • Képzéseinken már 45.000-en vettek részt.
    Ennyi embernek adtunk olyan keresett szaktudást, amivel könnyen és gyorsan el tudtak helyezkedni a munkaerőpiacon.
  • Komplex megoldásokat kínálunk.
    A digitális oktatás lehetővé teszi a rugalmasságot, felkészült oktatóink naprakész tudása pedig a garantálja a megfelelő szakmai színvonalat. Ha szeretnél, akkor tovább is tanulhatsz, hiszen számos képzésünkhöz biztosítunk ráépülő tanfolyamokat.
  • Képzéseink országosan elérhetőek.
    Nem kell több száz kilométert utaznod az órákra, hanem kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb megoldást. Ez egy remek lehetőség ahhoz, hogy munka mellett is tanulhass.
A tanfolyam ára:

95.000Ft

+ vizsgadíj (részletfizetés lehetséges)
Jelentkezem!
MIÉRT ÉRDEMES A személy- és VAGYONŐR SZAKKÉPESÍTÉST VÁLASZTANOD?
A Személy- és vagyonőr tanfolyam elvégzésével számos előnyt tudhatsz a magadénak. Olyan biztonsági szakemberré válsz, aki elismert tudással, fizikai és pszichikai felkészültséggel rendelkezik. Konfliktus- és stresszkezelő képességet sajátítasz el, jártasságot szerzel a jogszabályokban éppúgy, mint az önvédelmi technikák alkalmazásában. A vagyonőr szakképesítés azért jó, mert:
Kiválthatod a személy- és vagyonőri igazolványt
Képzésünk elvégzésével kiválthatod a 2005. évi CXXXIII. törvény, illetve annak végrehajtásáról szóló 22/2006. (IV. 25.) BM rendelet által előírt személy- és vagyonőri igazolványt, mellyel vállalkozás kereteiben végezheted a személy- és vagyonvédelmet.
Megbecsülik a munkádat
A vagyonőrök munkája nélkülözhetetlen, emiatt a társadalmi megítélésük általában pozitív. Mind a munkáltatók, mind a jószándékú emberek tisztelettel tekintenek azokra, akik mások életét, vagyonát, biztonságát védelmezik.
Továbbtanulási lehetőséget ad
Ha van érettségid és sikeresen levizsgázol, akkor lehetőséged van elvégezni a ráépülő képzést, amellyel biztonságszervezővé válhatsz. 
Hűségedet 15.000 Ft-os képzési kedvezménnyel jutalmazzuk!
HOGYAN ZAJLIK A SZEMÉLY- ÉS VAGYONŐR KÉPZÉS?
1. lépés - jelentkezz!
Jelezd érdeklődésed a személy- és vagyonőr képzésre az oldalon található űrlap kitöltésével!
2. lépés - kezdjük a tanulást!
Az online előre felvett tanórákat a Moodle-be feltöltve találhatod meg.
3. lépés - vizsgázz le sikerrel!
Ha a képesítő vizsga sikeres, akkor megkapod a képesítő bizonyítványt.
1. lépés - jelentkezz!

A jelentkezés menete:

Jelezd érdeklődésed a vagyonőr képzésre az oldalon található űrlap kitöltésével! Ezt követően felvesszük veled a kapcsolatot és egyeztetjük a részleteket, a szerződéskötés módját, időpontját, szükséges dokumentumokat.
2. lépés - kezdjük a tanulást!

A tananyagot bármikor visszanézheted

Az online előre felvett tanórákat a Moodle-be feltöltve találhatod meg. Tananyagról-tananyagra haladva nézd meg, dolgozd fel, jegyzetelj, tanulj! Akkor tudsz a soron következő tananyagra lépni, ha az aktuális tananyaghoz tartozó tesztet 51 %-os szinten teljesíted. A tananyagokat bármikor visszanézheted.

Természetesen lehetőséged lesz arra, hogy feltedd a kérdéseidet az oktatóknak, emellett lesznek olyan alkalmak, amelyek személyes megjelenést kívánnak, mint például bizonyos gyakorlati foglalkozások, képzést záró vizsga, amelyek időpontját és helyszínét előzetesen egyeztetjük. Oktatóink a segítségedre lesznek mindenben.
3. lépés - vizsgázz le sikerrel!

Tanulás

Az utolsó két alkalom kontakt óra - az utolsó képzési napon kerül sor a képzést záró vizsgára, aminek a sikeres teljesítése esetén tanúsítványt kapsz.

A tanúsítvánnyal jelentkezhetsz a képesítő vizsgára az akkreditált vizsgaközpontba. A képesítő vizsgának két része van: az írásbeli vizsgatevékenység és a projektfeladat.

Ha a képesítő vizsga sikeres, akkor megkapod a képesítő bizonyítványt. Ennek birtokában pedig indulhat az álláskeresés, ami - tekintettel az ágazatra jellemző munkaerőhiányra – várhatóan nem fog sokáig tartani.

Online tanfolyamindító – február 18., 12:00

Személy- és vagyonőr

Tanfolyamindító megbeszélésünkön online is részt vehet. Amennyiben Ön ezt a lehetőséget választja, kérjük, töltse ki a regisztrációhoz szükséges adatlapot. Az űrlap elküldését követően a megadott e-mail címre érkezni fog egy regisztrációt megerősítő üzenet, amelyen keresztül véglegesíteni tudja regisztrációját.

Online tanfolyamindító – november 12., 11:00

Személy- és vagyonőr

Tanfolyamindító megbeszélésünkön online is részt vehet. Amennyiben Ön ezt a lehetőséget választja, kérjük, töltse ki a regisztrációhoz szükséges adatlapot. Az űrlap elküldését követően a megadott e-mail címre érkezni fog egy regisztrációt megerősítő üzenet, amelyen keresztül véglegesíteni tudja regisztrációját.

Személy- és vagyonőr szakképesítés leírása

Munkaterület, munkakör leírása

A személy és vagyonőr a magánlakásban, állami, diplomáciai, önkormányzati, kereskedelmilogisztikai létesítményekben, közterületen vagy közforgalom számára megnyitott magánterületen a megbízó által a vagyonvédelmi törvény alapján, az adott szolgálati hely sajátos viszonyaira elkészített, szolgálati vagy őrutasítás alapján őr és járőrszolgálat keretében látja el feladatát. A létesítmények területére személyeket és szállítmányokat be- és kiléptet, ellenőriz, kezeli a beléptető, ellenőrző, védelmi és jelzőrendszereket. Közterületi járőrszolgálatot lát el, üzletek, elárusítóterek területén őrzést, helyszín ellenőrzést végez, riasztásra kivonuló szolgálat tagjaként tevékenykedik.

Sport, kulturális, politikai és egyéb tömegrendezvények biztosításában vesz részt, a rendezvény helyszínén be és kiléptetést végez, melynek keretében ellenőrzi a beléptetés jogszerűségét, felderíti a közbiztonságra különösen veszélyes és a rendező által megtiltott anyagok, eszközök, tiltott szimbólumok, pirotechnikai anyagok bevitelét. Eltávolítja a rendezvényt akadályozó, zavaró személyeket, szükség esetén kiürítést végez és/vagy abban közreműködik. Biztosítja megbízás alapján bankok, pénzintézetek őrzését, védelmét. Bűncselekmény vagy szabálysértés elkövetésén tetten ért személyt a szolgálati helyén elfogja, visszatartja, az illetékes hatóságnak átadja. Intézkedése során, jogos védelmi vagy végszükség helyzetben a támadás elhárítására a szakmai szabályok betartásával kényszerítő testi erőt vagy a rendelkezésére álló támadáselhárító eszközt alkalmazhat. Létesítmény területén belül, azon kívül pénz és értékszállítást végez, szállítmánykísérési feladat végrehajtásában vesz részt.

Megbízás alapján helyszínbiztosítást végez, parkoló őrként teljesít szolgálatot. Rendkívüli események időszakában, elrendelt szükséghelyzetben közreműködik, felkérésre közveszély elhárításában vesz részt, robbanóanyagok, robbanószerkezetek bűnös célú felhasználása elleni védelmi tevékenységet végez. Elemzi, értékeli a tudomására jutott információkat, amiket a számára meghatározott formában rögzít, arról jelentést tesz. A szolgálatot a meghatározott módon és formában átadja-átveszi, vezeti a szolgálati okmányokat. Vonatkozó mértékben együttműködik a kijelölt hatóságokkal, a megbízó képviselőivel. Elsősegélyt nyújt, újraélesztést, szükség esetén konfliktus és/vagy stresszkezelést végez, amelynek eredményes végzéséhez alkalmazza a megszerzett, a kialakult helyzetre vonatkozó pszichológiai módszereket.

Képzés megkezdésének feltételei

Iskolai előképzettség

alapfokú iskolai végzettség

Megszerezhető dokumentum típusa

Képesítő bizonyítvány

Tervezett időtartam

200 óra

Az előzetes tudásszint felmérése biztosított, az óraszám ennek függvényében változhat.

Képesítő vizsgára bocsátás feltételei

A szakmai képzés követelményeinek teljesítéséről, a képző intézmény által kiállított tanúsítvány.

Vizsga részei

Írásbeli vizsga

Személy- és vagyonőr feladatellátásának általános és speciális szabályai

Projektfeladat

Személy- és vagyonőri szituációs gyakorlati feladat

Költségek

Tanfolyam díja *

95.000 Ft

* A feltüntetett ár a képzéssel kapcsolatos összes költséget tartalmazza. A vizsga díj nem része a tanfolyam díjának!

Vizsga díja **

40.016 Ft

** A vizsgadíj tájékoztató jellegű adat, az akkreditált vizsgaközpont számára fizetendő.

További információ a képzésről

Személy- és vagyonőr

Amennyiben felkeltette érdeklődésed a fenti leírás és konkrét információkat szeretnél megtudni a képzésről – várható indulás, képzés időtartama –, abban az esetben kérjük, töltsd ki és küldd el az alábbi űrlapot. Az űrlap elküldése nem kötelez jelentkezésre és nem jár semmilyen egyéb kötelezettséggel, csupán segíti a kapcsolatfelvételt és a tájékoztatást.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram