Partneriskolánk általi képzések

Partneriskolánk a Gróf Batthyány Lajos Gimnázium, Technikum, Szakképző Iskola és Felnőttek Általános Iskolája az alábbi képzések szervezi iskolai rendszerben.
OM azonosító: 200584

Villanyszerelő

Egyszerű alkatrészekről készült műszaki rajzokat olvas. A rajzok alapján kiválasztja a gyártáshoz szükséges eszközöket, szerszámokat, gépeket. Gyártási, szerelési sorrendtervet készít. Ezek alapján kézi megmunkálással vagy kisgépekkel egyszerű, fémből készült alkatrészeket gyárt. Az elkészült alkatrészek méreteit mérőeszközökkel ellenőrzi, és a mérést szakszerűen dokumentálja.

További információ >
Szakács

A szakképesítéssel rendelkező szakács képes napi és alkalmi étrendeket, étlapokat és időszakos ajánlatokat összeállítani. Meghatározza az ételekhez szükséges nyersanyagokat és azok mennyiségét, felméri a meglévő készleteket és átveszi az árut. Előkészíti és rendeltetésszerűen használja a munkaterületet, gépeket, berendezéseket.

További információ >
Cukrász

Egy szakképesítéssel rendelkező cukrász képes a saját munkáját megszervezni, felmérni a szükséges anyagmennyiséget, és korszerű táplálkozáshoz igazodó, higiéniai alapelveknek megfelelő cukrászati termékeket készíteni. Többek között olyan cukrásztechnológiákat alkalmaz, mint a cukorkészítés, a bevonó anyagok előállítása és felhasználása.

További információ >
Pincér - vendégtéri szakember

A szakképesítéssel rendelkező felszolgáló képes az üzemeltetéssel kapcsolatos feladatokat ellátni. Figyelemmel kíséri az árukészlet alakulását, részt vesz az áru szakszerű minőségi és mennyiségi átvételében, tárolásában és dokumentálásában, valamint nyitásra előkészíti a munkaterületet és a vendégteret.

További információ >
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram