dajka képzés
az “örök” fiatalságért! 
Jól hangzik, ugye?
Ha gyerekek közt vagy úgy érzed, mintha megfiatalodnál? Lemaradtál az OKJ-s képzésről? Ne bánd! Az új képzéssel az óvodákon kívül bölcsődékben, gyermekotthonokban is elhelyezkedhetsz. Ha részese szeretnél lenni a gyerekek mindennapi vidámságának, akkor végezd el tanfolyamunkat! Részletekért olvass tovább!
A legfontosabb információk a képzéssel kapcsolatban
Csatlakozz a képzésünkhöz!
Képzés neve:
Villanyszerelő
További információért hívd kolléganőnket a +36 (30) 700 8999-es vagy a +36 (37) 540 042-es telefonszámon!
Képzés indulása  
2024. június 29.
Dokumentumok leadási határideje:
2024. június 24.
Oktatási napok:
hétvége
Képzés időtartama:
4 hónap
Képzés megkezdésének feltételei:
alapfokú iskolai végzettség
Oktatás típusa:
kontakt óra online segédanyaggal, gyakorlati helyi foglalkozással
Oktatás értékelése:
4,9
Miért válassz bennünket?
Valljuk, hogy a tanulás a legjobb befektetés, mert senki sem veheti el tőled. Az OKTAT60 Kft. közel 25 évnyi tapasztalattal rendelkezik az oktatás terén. A céljaid megvalósításához azért válassz bennünket, mert:
  • Képzéseinken már 45.000-en vettek részt.
    Ennyi embernek adtunk olyan keresett szaktudást, amivel könnyen és gyorsan el tudtak helyezkedni a munkaerőpiacon.
  • Komplex megoldásokat kínálunk.
    A digitális oktatás lehetővé teszi a rugalmasságot, felkészült oktatóink naprakész tudása pedig a garantálja a megfelelő szakmai színvonalat. Ha szeretnél, akkor tovább is tanulhatsz, hiszen számos képzésünkhöz biztosítunk ráépülő tanfolyamokat.
  • Képzéseink országosan elérhetőek.
    Nem kell több száz kilométert utaznod az órákra, hanem kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb megoldást. Ez egy remek lehetőség ahhoz, hogy munka mellett is tanulhass.
A képzés ára:

100.000Ft

+ vizsgadíj (részletfizetés lehetséges)
Jelentkezem!
Miért érdemes a dajka képzést választanod?
Ha szívesen töltöd az idődet gyerekekkel és egy önzetlen közösség tagja szeretnél lenni, akkor jó helyen jársz. Dajkaként részese leszel a kicsik mindennapjainak, követheted növekedésüket, fejlődésüket. Ennek a tanfolyamnak az elvégzésével felsőfokú végzettség nélkül is segítheted a gyermekek nevelését. Azért jó dajkának lenni, mert:
Egész nap gyerekek közt vagy
A mindennapok során részese annak a csodának, amint a gyerekek új dolgokat tanulnak, rácsodálkoznak a világ apró részleteire. Velük mindig adódik valami apróság, amin jót derülnek. A jókedv pedig ragadós, te is boldogabban töltöd a munkanapokat.
Sokrétű elhelyezkedés
Az új rendszerű tanfolyammal az óvodákon kívül már bölcsődékben, gyermekotthonokban, illetve bölcsődés, óvodáskorú gyermeket ellátó egyéb intézményben egyaránt elhelyezkedhetsz.
Kiszámítható munkarend
Ebben a munkakörben kiszámítható a hétköznapi munkavégzés. Biztosan tudod, hogy az ünnepnapok és hétvégék neked is pihenést nyújthatnak.
HOGYAN ZAJLIK A DAJKA KÉPZÉS?
1. lépés - jelentkezz!
Jelezd érdeklődésed a dajka képzésre az oldalon található űrlap kitöltésével!
2. lépés - kezdjük a tanulást!
A felvett tanórákat a Moodle-be feltöltve visszanézheted.
3. lépés - vizsgázz le sikerrel!
Ha a vizsga sikeres, akkor megkapod a képesítő bizonyítványt.
1. lépés - jelentkezz!

A jelentkezés menete:

Jelezd érdeklődésed a dajka képzésre az oldalon található űrlap kitöltésével! Ezt követően felvesszük veled a kapcsolatot és egyeztetjük a részleteket, a szükséges dokumentumokat, a szerződéskötés módját, időpontját.
2. lépés - kezdjük a tanulást!

A tananyagot bármikor visszanézheted

Az online előre felvett tanórákat a Moodle-be feltöltve találhatod meg. Tananyagról-tananyagra haladva nézd meg, dolgozd fel, jegyzetelj, tanulj! A tananyagokat bármikor visszanézheted.

Természetesen lehetőséged lesz arra, hogy feltedd a kérdéseidet az oktatóknak, emellett lesznek olyan alkalmak, amelyek személyes megjelenést kívánnak, mint például bizonyos gyakorlati foglalkozások, képzést záró vizsga, amelyek időpontját és helyszínét előzetesen egyeztetjük. Oktatóink a segítségedre lesznek mindenben.
3. lépés - vizsgázz le sikerrel!

Tanulás

Ha a képesítő vizsga sikeres, akkor megkapod a képesítő bizonyítványt. Az utolsó képzési napon kerül sor a képzést záró vizsgára, aminek a sikeres teljesítése esetén tanúsítványt kapsz.

A tanúsítvánnyal jelentkezhetsz a képesítő vizsgára az akkreditált vizsgaközpontba. A képesítő vizsgának két része van: az írásbeli vagy a szóbeli és a projektfeladat. (Ez képzésenként változó lehet.)
Ha a képesítő vizsga sikeres, akkor megkapod a képesítő bizonyítványt. Ennek birtokában pedig indulhatsz az új szakmádban.

Részletfizetési lehetőség:

Egyösszegű fizetés esetén
Miért előnyös egyben befizetni a képzés árát? 
Nem kell a részletekkel bajlódnod

100.000Ft

+ vizsgadíj
Jelentkezem!
Részletfizetés esetén
Ha neked kényelmesebb részletekben kifizetni:
3 részletben

100.000Ft

+ vizsgadíj
Ezt szeretném!

Online tanfolyamindító – február 25., 8:00

Dajka

Tanfolyamindító megbeszélésünkön online is részt vehet. Amennyiben Ön ezt a lehetőséget választja, kérjük, töltse ki a regisztrációhoz szükséges adatlapot. Az űrlap elküldését követően a megadott e-mail címre érkezni fog egy regisztrációt megerősítő üzenet, amelyen keresztül véglegesíteni tudja regisztrációját.

Dajka szakképesítés leírása

Munkaterület, munkakör leírása

A dajka a bölcsődés és óvodáskorú gyermek gondozását, nevelését ellátó intézményben a felsőfokú végzettségű szakember irányításával végzi munkáját. Közreműködik a gyermek gondozásában, a higiénés feltételek biztosításában, a környezet rendjének, tisztaságának megteremtésében, valamint balesetvédelmi teendőket lát el. Ellátja a környezetgondozási és balesetmegelőzési teendőket. Munkáját a gyermek napirendjéhez igazodva, szervezi és végzi, a titoktartás kötelezettségének betartása mellett.

A képzés megkezdésének feltételei

Iskolai előképzettség

alapfokú iskolai végzettség

Megszerezhető dokumentum típusa

Képesítő bizonyítvány

Tervezett időtartam

400 óra 
/Az előzetes tudásszint felmérése biztosított, az óraszám ennek függvényében változhat./

A képesítő vizsgára történő bocsátás feltételei

A szakmai képzés követelményeinek teljesítéséről, a képző intézmény által kiállított tanúsítvány.

Egyéb feltétel: 40 órás szakmai gyakorlat teljesítését igazoló dokumentum leadása, a vizsgát megelőző hónap végéig. A szakmai gyakorlat helyszínéhez a résztvevő arra alkalmas befogadó intézményt keres. A szakmai gyakorlat letölthető a dajka jellemző munkaterületein: bölcsődében, óvodában, gyermekotthonban, vagy bölcsődés, illetve óvodáskorú gyermeket ellátó egyéb intézményben. A szakmai gyakorlat (amennyiben a tanulmányainak megfelelő intézményben foglalkoztatott) letölthető a résztvevő saját munkahelyén is. A szakmai gyakorlat teljesítéséről a gyakorlat helyszínéül szolgáló intézmény igazolást állít ki.

Vizsga részei

Gyakorlati vizsga

A vizsgafeladat megnevezése: Szituációs feladatok megoldása, szituáció elemzése, helyzetgyakorlatok

szóbeli vizsga

A vizsgafeladat megnevezése: Szóbeli feladatok

Költségek

Tanfolyam díja *

100.000 Ft

* A feltüntetett ár a képzéssel kapcsolatos összes költséget tartalmazza. A vizsga díj nem része a tanfolyam díjának!

vizsga díja **

50.000 – 70.000 Ft

** A vizsgadíj tájékoztató jellegű adat, az akkreditált vizsgaközpont számára fizetendő.

További információ a képzésről

Dajka

Amennyiben felkeltette érdeklődésed a fenti leírás és konkrét információkat szeretnél megtudni a képzésről – várható indulás, képzés időtartama –, abban az esetben kérjük, töltsd ki és küldd el az alábbi űrlapot. Az űrlap elküldése nem kötelez jelentkezésre és nem jár semmilyen egyéb kötelezettséggel, csupán segíti a kapcsolatfelvételt és a tájékoztatást.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram