Dajka szakképesítés

A dajka képzés felkészít a bölcsődés, óvodáskorú gyermekek intézményben történő nevelésére.

Becsatlakozási határidő július 26.

Érdekel

Mit kell tudnod a dajka képzésről?

Képzés leírása

A dajka a bölcsődés és óvodáskorú gyermek gondozását, nevelését ellátó intézményben a felsőfokú végzettségű szakember irányításával végzi munkáját.

Közreműködik a gyermek gondozásában, a higiénés feltételek biztosításában, a környezet rendjének, tisztaságának megteremtésében, valamint balesetvédelmi teendőket lát el. Ellátja a környezetgondozási és balesetmegelőzési teendőket. Munkáját a gyermek napirendjéhez igazodva, szervezi és végzi, a titoktartás kötelezettségének betartása mellett.

Dajka képzés megkezdésének feltételei:

Alapfokú iskolai végzettség
Egyéni gyakorlati hely megléte
Óvodáskorú kisgyermekek és egy dajka ülnek egy asztalnál és rajzolnak

Egyéb feltétel, hogy a 40 órás szakmai gyakorlat teljesítését igazoló dokumentum leadása, a vizsgát megelőző hónap végéig.

A dajka képzéshez tartozó szakmai gyakorlat helyszínéhez neked arra alkalmas befogadó intézményt kell keresned. A gyakorlat letölthető a dajka jellemző munkaterületein: bölcsődében, óvodában, gyermekotthonban, vagy bölcsődés, illetve óvodáskorú gyermeket ellátó egyéb intézményben.
A szakmai gyakorlat teljesítéséről a gyakorlat helyszínéül szolgáló intézmény igazolást állít ki.

Dajka szakképesítés részletes leírása és programkövetelménye, amely elvasható az ikk.hu oldalon megtalálható pdf-ben (ikk.hu).Érdekel

Képzés ára, illetve részletfizetési lehetőségek

Lehetőséged van irodánkban készpénzzel vagy bankártyával, illetve akár postán csekkel fizetned. A legkényelmesebb és leggyorsabb fizetési lehetőségként az utalást ajánljuk neked.

Egyösszegű fizetés

95.000 Ft

* A feltüntetett ár a képzéssel kapcsolatos összes költséget tartalmazza. A vizsgadíj nem része a tanfolyam díjának!

Így szeretnék fizetni
/

Részletfizetés - 4 hónap

23.750 Ft /hónap

* A feltüntetett ár a képzéssel kapcsolatos összes költséget tartalmazza. A vizsgadíj nem része a tanfolyam díjának!

Így szeretnék fizetni

Rólunk mondták

"Jól felépített online anyagok"

Női portré Biankáról, aki a képzésen vett részt

Bianka

1 hónapja

"Gabika fantasztikus órákat adott. Csak ajánlani tudom!"

Női portré Zsuzsiról, aki a képzésen vett részt

Zsuzsi

3 hónapja

"Korrekt csapat! :)"

Női portré Eszterről, aki a képzésen vett részt

Eszter

4 hónapja

"Sokat tanultam, amit munkám során biztosan hasznosítani tudok majd."

Női portré Beáról, aki a képzésen vett részt

Bea

6 hónapja

Egy vidám, mosolygós nő ül az asztalnál. Ő a dajka képzés oktatója, Bertók Gabriella.

A dajka képzésünk oktatója:

Bertók Gabriella

Több mint 45 éve, hogy eldöntöttem, óvodában akarok dolgozni. Nem azért, mert máshoz nem volt tehetségem, kedvem, hanem mert lenyűgözött, elvarázsolt a tiszta, szabad, szerető világával.

Az évtizedek alatt diplomát szereztem, szakvizsgáztam, többféle szakértői képesítést és mesterpedagógus minősítést nyertem.

20 év vezetői gyakorlat, több száz kibocsátott óvodás, három saját gyermek és unoka után vallom, lelkesen tanulom a nevelést és 15-20 év tanítás után is boldogan adom át mindazt a gyakorlati tudást és tapasztalatot, amit megszereztem.

Az OKTAT csapatával együtt büszke vagyok rá, hogy a környék óvodáinak jó részében már ott vannak a tanítványaink, akiket szeretnek a gyerekek, a szülők, a kollégák!
Ha te is szereted a gyerekeket és a mindennapi csodákat, itt a helyed! Vár a bölcsőde, az óvoda, mi pedig segítünk képesítést szerezni!

Gyakori kérdések a dajka képzéssel kapcsolatban

A Dajka szakképzés esetében két kontatórás foglakozás van. Az első a képzés indulásakor, és a másik pedig a tanfolyam végén. A foglalkozásokat előre rögzítettük és megvágott formátumban kerül feltöltésre az E-learning rendszerünkbe. Sikeres jeletkezés és a felnőttképzési szerződés megkötése után kapni fogsz egy Moodle regisztrációs emailt. Ebben benne lesz a felületünk elérhetősége, valamint a felhasználónév és egy ideigles jelszó, amit meg kell majd változtani. Ezután a kurzusok között megtalálható a felépített online tananyag. Mindenki a maga saját ütemében tudja feldolgozni az anyagokat. Az órák után elérhető egy jegyzet, valamint minden témakör végén van egy-egy teszt feladatsor. A tesztek 51%-os kitöltése után elérhetővé válnak a további anyagrészek. Továbbá vannak még beadandó feladatok, melyeket szintén el kell készíteni. Kérjük a jeletkezés folyamán lehetőleg gmail-es email címet adj meg!
Minden képzés esetén egyénileg határozzuk meg azt, hogy meddig lehet leadni a jelentkezéshez szükséges dokumentumokat. Az első foglalkozást követően – a Gépkezelő képzést kivéve - biztosítunk becsatlakozási lehetőséget.
A képzés díjának egyösszegű befizetése esetén 15.000 Ft kedvezményt adunk.
GYES-en, vagy GYED-en lévőknek, kismamáknak 15% kedvezmény az oktatás díjából.
Az egymásra épülő képzések esetén a tanfolyam díjából 15.000 Ft kedvezményt adunk. A Dajka szakképzés esetében nincs ilyen jellegű kedvezmény.
Minden képzés esetében van lehetőség a részletfizetésre, melynek igénybevételét a jelentkezés alkalmával kell jelezni. A részleteket lehet átutalással, csekken, bankkártyával, valamint készpénzben is rendezni. A részletek befizetésének határidejét minden esetben a felnőttképzési szerződés fogja tartalmazni.
Cégek esetében a képzési díj befizetése egyösszegben, átutalás formájában történik. Ettől eltérő fizetési lehetőség vezetői elbírálás után lehetséges.
Amennyiben valaki számára nem megoldható az, hogy személyesen adja le a jelentkezéshez szükséges dokumentumokat abban az esetben a honlapunkon található jelentkezési felületet kell kitölteni. Az űrlap kitöltése után kapni fogsz egy megerősítő emailt, amit ha elfogadsz, csak akkor válik véglegessé a jelentkezéi szándékot. Ha ez megtetted, egy köszönő oldalt fogsz látni és innen fogod tudni, hogy a jelentkezésedet valóban megkaptuk. Ezután kollégáink napokon belül felveszik veled a kapcsolatot.
Igen, a jelentkezés alkalmával kollégáink tudnak biztosítani egy listát a környéken lévő foglalkozás egészségügyi szakorvosok elérhetőségéről.
Képzéseink döntő többsége online formában valósul meg. A kontaktórás foglalkozások a hatvani központunkban kerülnek megtartásra.

Dajka szakképesítés jelentkezési felülete

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, töltsd ki az alábbi űrlapot! Ez után egy megerősítő e-mailt küldünk neked, mely elfogadását követően kollégáink 1-2 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot.

További információ esetén keresd az ügyfélszolgálati munkatársainkat!

Elérhetőségeink

Más is érdekelhet!

Dajka képzéshez hasonló szakmák

Az oktatás és szociális területen több tanfolyamunk is indul, amelyekről bővebben is informálódhatsz a képzés linkjeire kattintva.

magnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram