Online tanfolyamindító – február 25., 10:00

Élelmiszer-eladó

Tanfolyamindító megbeszélésünkön online is részt vehet. Amennyiben Ön ezt a lehetőséget választja, kérjük, töltse ki a regisztrációhoz szükséges adatlapot. Az űrlap elküldését követően a megadott e-mail címre érkezni fog egy regisztrációt megerősítő üzenet, amelyen keresztül véglegesíteni tudja regisztrációját.

Élelmiszer-eladó szakképesítés leírása

Munkaterület, munkakör leírása

Az Élelmiszer- eladó tájékoztatja és kiszolgálja a vásárlókat. Kreatívan, ízlésesen, mindig a legjobb minőséget biztosítva helyezi ki, a szezonalitásnak megfelelően a termékcsoportokat. Megfelelően kezeli és tárolja az élelmiszereket. Segít a pultépítésben, ismeri és alkalmazza a csomagolás nélküli élelmiszerek pultos értékesítésének szabályait. Ismeri és a munkája során használja az élelmiszer csomagolási eljárásokat. Tudatos szakemberként, digitális eszközök használatával biztosítja a készletpontosságot, a helyes fogyasztói ár feltüntetését. 

Szakszerűen kezeli a munkáját segítő analóg és digitális berendezéseket. Betartja a munkavédelmi, környezetvédelmi, higiéniai, élelmiszer-biztonsági előírásokat. Biztosítja az élelmiszer értékesítéshez kapcsolódó jogszerű panaszkezelést. Ismeri a speciális táplálkozási igényt kielégítő termékeket és képes ezek szakszerű bemutatására és a vásárlóknak történő ajánlására. Felelősséget vállal az általa átadott termékinformációk megfelelőségéről.

Képzés megkezdésének feltételei

Iskolai előképzettség

alapfokú iskolai végzettség

Egészségügyi alkalmassági vizsgálat

szükséges

Megszerezhető dokumentum típusa

Képesítő bizonyítvány

Tervezett időtartam

80 óra

Az előzetes tudásszint felmérése biztosított, az óraszám ennek függvényében változhat.

Képesítő vizsgára bocsátás feltétele

A szakmai képzés követelményeinek teljesítéséről, a képző intézmény által kiállított Tanúsítvány.

Vizsga részei

Írásbeli vizsga

Áruforgalom lebonyolítása

Projektfeladat

Kereskedelmi helyzetgyakorlat

Költségek

Tanfolyam díja *

95.000 Ft

* A feltüntetett ár a képzéssel kapcsolatos összes költséget tartalmazza. A vizsgadíj nem része a tanfolyam díjának!

Vizsga díja **

50.000 – 70.000 Ft

** A vizsgadíj tájékoztató jellegű adat, az akkreditált vizsgaközpont számára fizetendő.

Tervezett és elindult képzéseink

Elindult képzéseinkhez a megjelölt időpontig még csatlakozhatsz.

Képzés helyszíne

Hatvan

Kezdési időpont

2022. április

Tervezett befejezés

2022. június

Tervezett időbeli ütemezés

Az elméleti ismeretek a Moodle rendszeren keresztül érhetők el, melyek önálló feldolgozását Zoom-on tartott foglalkozások egészítenek ki, előzetesen egyeztetett ütemezés szerint (tervezetten szombaton vagy vasárnap 6 tanítási óra naponta). A gyakorlati képzés közös foglalkozásai hétvégi napokon (szombaton vagy vasárnap) kerülnek megszervezésre (8 tanítási óra naponta), az egyéni gyakorlat ütemezését a résztvevő igénye alapján állítjuk össze.

További információ a képzésről

Élelmiszer-eladó

Amennyiben felkeltette érdeklődésed a fenti leírás és konkrét információkat szeretnél megtudni a képzésről – várható indulás, képzés időtartama –, abban az esetben kérjük, töltsd ki és küldd el az alábbi űrlapot. Az űrlap elküldése nem kötelez jelentkezésre és nem jár semmilyen egyéb kötelezettséggel, csupán segíti a kapcsolatfelvételt és a tájékoztatást.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram