Minőségügyi követelmények a Rövid Ellátási Lánc (REL) vonatkozásában
E-000289/2014/D008
A képzés célja, hogy a képzésben résztvevő megismerje a szövetkezetek együttműködése során alkalmazandó minőségügyi követelményeket, felkészüljön a partnerszervezet által elvárt minőségügyi rendszer kialakítására.
Befejezett iskolai végzettség
alapfokú iskolai végzettség
Elmélet / gyakorlat aránya
100% / 0%
A képzés tartalma
Kistermelők élelmiszerelőállításának főbb minőségügyi szabályai
Kereskedelemmel kapcsolatos minőségügyi szabályozás (GHP, GMP, ÉBK, HACCP, GLOBAL GAP, SQF 2000 Code, BRC)
Kereskedelmi rendszerekhez való csatlakozás
Képzés zárása
Szóbeli vizsga
Megszerezhető dokumentum
Sikeres vizsga esetén tanúsítványt állítunk ki.

Ez a weboldal cookie-kat használ. A Bezár gombra kattintva Ön elfogadja ezt. További részletek

Egy EU-s törvény alapján kötelező tájékoztatni a honlap látogatóit, hogy a weboldal cookie-t használ. Ha ezzel Ön nem ért egyet, akkor a böngészője megfelelő beállításait használva tiltsa le a cookie-k tárolását!
Jogi közlemény

Bezárás