cukrász tanfolyam
bármikor visszanézhető online órákkal és felkészült oktatókkal
Vár rád egy új és izgalmas képzés, amellyel államilag elismert szakképesítést szerezhetsz. Tudj magadénak egy olyan hivatást, amellyel kiélheted kreativitásod! A család és barátok mellett mindenkit lenyűgözhetsz finomabbnál finomabb süteményekkel. Süss, alkoss és légy büszke a remekművekre!

A képzés partneriskolánk által valósul meg. OM azonosító: 200584
A legfontosabb információk a tanfolyammal kapcsolatban
Újonnan induló tanfolyam!
Képzés neve:
Cukrász tanfolyam
További információért hívd kolléganőnket a +36 (30) 700 8999-es vagy a +36 (37) 540 042-es telefonszámon.
Tanfolyam indul:  
2024. május 11.
Képzés időtartalma:  
10 hónap
Oktatási napok:
hétvége
Szükséges végzettség:
végzett 10. osztály
egészségügyi alkalmasság
Oktatás típusa:
online oktatás, gyakorlati helyi foglalkozással
Oktatás értékelése:
4,9
Miért válassz bennünket?
Valljuk, hogy a tanulás a legjobb befektetés, mert senki sem veheti el tőled. Az OKTAT60 Kft. közel 25 évnyi tapasztalattal rendelkezik az oktatás terén. A céljaid megvalósításához azért válassz bennünket, mert:
  • Képzéseinken már 45.000-en vettek részt.
    Ennyi embernek adtunk olyan keresett szaktudást, amivel könnyen és gyorsan el tudtak helyezkedni a munkaerőpiacon.
  • Komplex megoldásokat kínálunk.
    A digitális oktatás lehetővé teszi a rugalmasságot, felkészült oktatóink naprakész tudása pedig a garantálja a megfelelő szakmai színvonalat. Ha szeretnél, akkor tovább is tanulhatsz, hiszen számos képzésünkhöz biztosítunk ráépülő tanfolyamokat.
  • Képzéseink országosan elérhetőek.
    Nem kell több száz kilométert utaznod az órákra, hanem kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb megoldást. Ez egy remek lehetőség ahhoz, hogy munka mellett is tanulhass.
A tanfolyam ára:

400.000Ft

Részletfizetés esetén 430.000 Ft
+ vizsgadíj (részletfizetés lehetséges)
Jelentkezem!
Miért érdemes a Cukrász tanfolyamot választanod?
Amennyiben szeretnél nap mint nap édes bűnökkel foglalkozni, és azokat olyan művészi finomságokká alakítani, amelyek nemcsak különleges ízűek, de a szemnek is igazi ünnepek, akkor a cukrász szakma Neked való. A képzés elvégzése után számos karrierlehetőséged és jó kilátásaid lesznek a jövőre nézve. Csatlakozhatsz már jól működő, bejáratott vállalkozásokhoz, de akár saját üzletbe is kezdhetsz! A cukrász szakma azért jó, mert:
Gasztronómia-szakértő
Ezzel a képzéssel, - ráadásul, hogy „duális” -, szakértőnek számítasz majd, ha a legfinomabb pralinékról vagy cukrász süteményekről, tortákról, süteményekről, marcipánról és cukrászati termékekről van szó.
Saját főnököd lehetsz
Ha érdekel a saját vállalkozás indítása, sok cukrász önfoglalkoztató, aki saját vállalkozásának tulajdonosa és vezetője, ez szórakoztató és izgalmas is lehet.
Kiélheted kreativitásod
A kreativitás minden beteljesítő munka sarokköve, segít kikövezni az innovációt, serkenti az elmét, és arra ösztönöz, hogy elfogadd a kihívásokat. A sütés művészet, amely rendkívüli precizitást, szenvedélyt és kreativitást igényel. Hogyha ez megvan benned, akkor cukrászként egyszerű alapanyagokból remekműveket készítesz. Minden nap tanulni fogsz, és új kihívásokkal nézel majd szembe.
HOGYAN ZAJLIK A CUKRÁSZ TANFOLYAM?
1. lépés - jelentkezz!
Jelezd érdeklődésed a képzésre az oldalon található űrlap kitöltésével!
2. lépés - kezdjük a tanulást!
Az online előre felvett tanórákat a Moodle-be feltöltve találhatod meg.
3. lépés - vizsgázz le sikerrel!
Ha a képesítő vizsga sikeres, akkor megkapod a képesítő bizonyítványt.
1. lépés - jelentkezz!

A jelentkezés menete:

Jelezd érdeklődésed a cukrász képzésre az oldalon található űrlap kitöltésével! Ezt követően felvesszük veled a kapcsolatot és egyeztetjük a részleteket, a szerződéskötés módját, időpontját, szükséges dokumentumokat.
2. lépés - kezdjük a tanulást!

A tananyagot bármikor visszanézheted

Az online előre felvett tanórákat a Moodle-be feltöltve találhatod meg. Tananyagról-tananyagra haladva nézd meg, dolgozd fel, jegyzetelj, tanulj! Akkor tudsz a soron következő tananyagra lépni, ha az aktuális tananyaghoz tartozó tesztet 51 %-os szinten teljesíted. A tananyagokat bármikor visszanézheted.

Természetesen lehetőséged lesz arra, hogy feltedd a kérdéseidet az oktatóknak, emellett lesznek olyan alkalmak, amelyek személyes megjelenést kívánnak, mint például bizonyos gyakorlati foglalkozások, képzést záró vizsga, amelyek időpontját és helyszínét előzetesen egyeztetjük. Oktatóink a segítségedre lesznek mindenben.
3. lépés - vizsgázz le sikerrel!

Tanulás

Az utolsó két alkalom kontakt óra - az utolsó képzési napon kerül sor a képzést záró vizsgára, aminek a sikeres teljesítése esetén tanúsítványt kapsz.

A tanúsítvánnyal jelentkezhetsz a képesítő vizsgára az akkreditált vizsgaközpontba. A képesítő vizsgának két része van: az írásbeli és a szóbeli vagy projektfeladat. (Ez képzésenként változó lehet.)

Ha a képesítő vizsga sikeres, akkor megkapod a képesítő bizonyítványt. Ennek birtokában pedig indulhatsz az új szakmádban. 

Részletfizetési lehetőség:

Egyösszegű fizetés esetén
Miért előnyös egyben befizetni a tanfolyam árát? 
Mert így olcsóbb a tanfolyam
Nem kell a részletekkel bajlódnod

400.000Ft

+ vizsgadíj
Jelentkezem!
Részletfizetés esetén
Ha neked kényelmesebb részletekben kifizetni:
8 részlet: 53.750 Ft

430.000Ft

+ vizsgadíj
Ezt szeretném!

Online tanfolyamindító – november 12., 11:00

Személy- és vagyonőr

Tanfolyamindító megbeszélésünkön online is részt vehet. Amennyiben Ön ezt a lehetőséget választja, kérjük, töltse ki a regisztrációhoz szükséges adatlapot. Az űrlap elküldését követően a megadott e-mail címre érkezni fog egy regisztrációt megerősítő üzenet, amelyen keresztül véglegesíteni tudja regisztrációját.

CUKRÁSZ TANFOLYAM LEÍRÁSA

Munkaterület, munkakör leírása


Egy szakképesítéssel rendelkező cukrász képes a saját munkáját megszervezni, felmérni a szükséges anyagmennyiséget, és korszerű táplálkozáshoz igazodó, higiéniai alapelveknek megfelelő cukrászati termékeket készíteni. Többek között olyan cukrásztechnológiákat alkalmaz, mint a cukorkészítés, a bevonó anyagok előállítása és felhasználása, valamint félkész- és késztermékek elkészítése. Képes uzsonnasüteményeket, teasüteményeket, kikészített süteményeket és hagyományőrző cukrászati termékeket eredeti technológiával létrehozni.

A cukrász szakember nemzetközi trendeknek megfelelő termékeket is előállít, és tud fagylaltokat, fagylaltkelyheket, pohárkrémeket, bonbonokat, tányérdesszerteket készíteni. Rugalmasan alkalmazkodik az ügyfelek kéréseihez és igényeihez, így képes alkalmi díszmunkákat is létrehozni az ügyfelek kívánságainak megfelelően. A cukrász tehetsége, kreativitása és szaktudása révén ízletes és csodálatosan megjelenített édességeket kínál az édesszájú vásárlóknak és vendégeknek.

Képzés megkezdésének feltételei

Iskolai előképzettség

Megszerezhető dokumentum típusa

Képesítő bizonyítvány

Tervezett időtartam

200 óra

Az előzetes tudásszint felmérése biztosított, az óraszám ennek függvényében változhat.

Képesítő vizsgára bocsátás feltételei

Vizsga részei

Írásbeli vizsga

Projektfeladat

Költségek

Tanfolyam díja *

400.000 Ft

Tanfolyam díja részletfizetés esetén *

430.000 Ft

* A feltüntetett ár a képzéssel kapcsolatos összes költséget tartalmazza. A vizsga díj nem része a tanfolyam díjának!

Vizsga díja **

70.000 Ft

** A vizsgadíj tájékoztató jellegű adat, az akkreditált vizsgaközpont számára fizetendő.

További információ a képzésről

Cukrász

Amennyiben felkeltette érdeklődésed a fenti leírás és konkrét információkat szeretnél megtudni a képzésről – várható indulás, képzés időtartama –, abban az esetben kérjük, töltsd ki és küldd el az alábbi űrlapot. Az űrlap elküldése nem kötelez jelentkezésre és nem jár semmilyen egyéb kötelezettséggel, csupán segíti a kapcsolatfelvételt és a tájékoztatást.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram